1/1 anonim 

válasza:

válasza:Már maga a fegyverrendszerek fordításából is rá lehet jönni, hogy mi a különbség a két szerkezet között. A első nem tud folyamatosan tüzelni, csak rövidebb megszakításokkal. Többnyire ezt használjuk jelenleg. Esetleg a sci-fiben látott Plazmalövedékeg még megfelelnek ennek. Az utóbbi rendszer folyamatosan tüzel. Ilyenek a lézerfegyverek egyes fajtái, illetve a különféle sugárfegyverek. Remélem erre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Mit jelent pontosan a RES rendszer magyarul? Mi a Reticulo Endothelialis System magyar jelentése?
(Reticulo:hálózat,system:rendszer,de nem találom a középső szót,hogy ebbe a környezetbe beillesszem.) Köszönöm szépen!
A mágneses teret le lehet "árnyékolni" úgy is hogy nem teljesen zárt a rendszer?
Ha van 3 kimeneti nyílás amit nem zárunk le!
111, 0 g 20 fokon telített CuSO4-oldatot 80%-ára pároltunk be (= a rendszer 20%-a távozott) Atelített oldat összetétele 17,3 m/m% CuSO4.20 fokon hán...
Valaki tudna segíteni legalább csak annyiban, hogy egy példa feladatot hol találok ehhez a feladathoz? De annak is örülök, ha valaki elmagyarázza gyorstalpalóban :D
Mi a hiba? (matek egyenlet rendszer)
(5x-4)/(3y+2)=(15x-2)/(9y+4) /* egyik egyenlet a / vonalaknál sima tört lenne*/ 3(3y+2)+4(5x-4)=0 /* ez a másik*/ és így csináltam: a másikból fejezek ki: 9y+6+20x-16=0 9y+20x=10 9y=10-20x y=(10-20x)/9 a másikat így...
A vállalat, mint gazdasági rendszer - célok. Ehhez a címhez kellene nekem egy Esettanulmány, de sehol nem találok az interneten, már mindenhogy...
Bármi jó, csak ehhez kapcsolódjon. A gazdasági rendszer működését leíró esettanulmány, vagy egy vállalat hogyan valósította meg a céljait, rövid vagy hosszútávút, akármelyik jó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!