Kellene néhány nyelvtanilag helytelen mondat, ugy mintha egy ujságcikkből származna,?

válasza:index.hu
Akármelyik indexes cikk megteszi, tele vannak nyelvtani és egyéb helyesírási hibákkal. :)

válasza:www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__506443..
Ilyenre gondoltál? (Helyesírási hibás mondatok.)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom mihez kell, csak gondoltam, egyszer majd jól jön.
Milyen szó ez már?! egy ilyen komolyabb szakmai hetilap ilyen hülye szót fabrikáljon! amikor ez nyelvtanilag Abszolút Helytelen! Ugye? a helyes kifejezés talán ez lenne: "a kommunista propaganda elnevezéseitől mentesíti" ugye jól gondolom, h nincs is ilyen szó: "Kommunistátlanít"?
A került csak abban az értelemben használjuk, hogy ha valaminek az árát akarom megtudni, vagyis lényegében egy termék, szolgáltatás kerül valamibe (pénzbe, ellenszolgáltatásba stb.) Ha ezen kívül használom, például: Boltokba kerül az új rágó. Vagy "A zárthelyi...
They had it coming They had it coming They had it coming all along If you'd 've been there (!) I betcha you would have done the same Na mármost az a kérdés, hogy ebben ("If you'd 've") a 'd minek a rövidítése pontosan. Biztos vagyok benne, hogy "you would have...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!