Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Melyik az a szó, vagy szóössze...

Melyik az a szó, vagy szóösszetétel, amit mostanában láttatok leírva, és dobtatok tőle egy hátast?

Figyelt kérdés

Nekem: buszvég állomás (busznak a végének az állomása) (???) :)

Tudom, hogy nagyon sok van, de a legutóbbin jót mosolyogtam. Írnátok hasonlókat, ami kiverte nálatok a biztosítékot? Nem feltétlenül csak itt, hanem Facebook-on, különböző fórumokon kommentben, vagy bárhol.

2019. júl. 19. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

A zsidók tökéje mindig növekszik gazdasági válság során.

A férfiak tőke tele van már a frigid femnáciktól.

2019. júl. 21. 21:28
 12/14 A kérdező kommentje:

A pácsó-hoz van egy sztorim. Anno egy megyei lapnál dolgoztam, ahol az olvasók beküldött receptjeiből készült szakácskönyv. Sok idősebb hölgy küldött be recepteket, tele helyesírási hibákkal, amiket természetesen eleve úgy írtam gépbe, hogy javítva.

Jött a következő levél: hozzávalók felsorolásánál megláttam ezt: pácsó. Kikerekedtek a szemeim, mondom, az meg mi? Hát kellett jó pár perc, mire leesett.:) Olyan rég volt, hogy még most is meglepődtem ezen a szón: pácsó, és szintén kellett pár másodperc, mire felfogtam.:D

2019. júl. 22. 14:17
 13/14 A kérdező kommentje:

Még annyit: aki felsorolta a szemcsi, lávcsi, stb. (ne haragudj, épp nem látom, melyeket soroltad, direkt írtam így, hogy cukkermunci vagy, nem gúnyból. Szóval ezért kaptad a hasznos-jelet, bár tényleg nem ez volt a kérdésem lényege.

No mindegy. Így sem tobzódnak a válaszok. Pedig azt hittem, jóval többen írtok furcsa szavakat.

2019. júl. 22. 14:22
 14/14 Szirty ***** válasza:

"tetszikelés"

"volt szám"

"watt szám"

"amper szám"

2019. júl. 29. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!