Honnan ez a kulturális izé, hogy folyamat azt szajkózzák ne máshoz hasonlítsd magad, miközben ők pont ezt teszik, mindig a legjobbakhoz hasonlítják az embert és alapján vonják le a konzekvenciát, hogy……..nem vagy elég jó?
De ha te teszed ugyanezt akkor eltanácsolnak ennek gyakorlásáról?
Nem a társadalomban kellene előbb változásokat véghezvinni mielőtt kioktatják az egyént?

válasza:

válasza:4
Elnézést, amennyiben nem volt tiszta, úgy értettem, hogy az emberek, Gézát, Pityut, Gyurit is beleértve!

válasza:

válasza:7
Én nem vágyom sikerre például. Akkor már itt bukik az állítás. De biztosan defektes vagyok akkor a szemedben.
Kapcsolódó kérdések:
Csak az emberiség értelmileg nem ért meg erre?
Amolyan feszkóoldó rituálé amivel a saját stresszszintjük csökkentése érdekében és a csapatépítés jegyében a neurotipikus emberek beáldoznak néhány egyedet? Ez az állatoknál is megfigyelhető nem? Tehát ilyen csapat összekovácsoló izé, nem?
Kb. 3:16-tól láthatók ezek az emberek.Előre leszögezem, hogy nincs bennem semmi rasszizmus, inkább az emberi kultúra fejlődésében hiszek,azért is tettem fel a kérdést.Szerintem nem kérdés, hogy elég primitívek a videóban látható emberek, viszont nem azért mert a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!