Víz alatt lehet e sírni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 18:07
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Nem tul sokaig, de lehet. Konnyezni nem fogsz mert a konnycsatornak nem kepesek (tul)nyomast letrehozni, viszont a huppogessel veszel par mely 'lelegzetet' a vizbol, es gyorsan megoldodik a kerdes.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Sőt, még izzadni is lehet a forró vízben. (Csak nem olyan feltűnő, meg értelme sincs, de a szervezet ezt nem tudja.)
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Lehet.
Elsüllyedt tengeralattjárók legénysége pár perccel a vég előtt szokott sírni és fohászkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Mire kérdez rá a pszichológus amikor filmekben rendszerint vagy a valóságban is nyomban elkezd sírni az illető?
Màrmint kitalálja a gondolatait és egyenesen rákérdez vagy, hogy váltsák ki ezt a rekciót az emberekből?
Ha valakivel rossz hírt közölnek és már közben is tudja hogy mit akar kihozni a szövegből az illető, akkor miért csak akkor kezd el sírni amikor az...
És miért könnyebülünk meg a sírástól?Én 3 napig depibe voltam aztán kiborultam,sírtam egy 5-10 percig és most sokkal jobb.
Mentális betegsége lehet annak aki képes könnyezni (sírni) ha tragikus eseményekről néz képeket vagy hallgat beszámolókat?
De csak akkor ha csendben meg tud nyílni és koncentrál közben?
Hogyan lehet ok nélkül sírni? Van valami krém, amit a szem alá kell kenni?
a színészek mindig olyan élethűen sírnak.nekem most pedig síros hangulatom van,de nem jön rám,de ha egyszer elindul,akkor tudom,hogy menni fog:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!