Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hisztek 2012-es világvégében?

Hisztek 2012-es világvégében?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 10:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
nem
2011. júl. 11. 10:41
 2/12 anonim válasza:
23%
A világvégében nem, de tuti történni fog valami.
2011. júl. 11. 10:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert egyelőre nem lesz világvége. Csak egy megrendezett várható Blue Beam Project kódnév alatt.
2011. júl. 11. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem. Persze lesznek katasztrófák, még az is lehet,hogy lesz valami igazán nagy,de nem lesz világvége. Szerintem..
2011. júl. 11. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
miért kell minden nap feltenni ezt a kérdést?
2011. júl. 11. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is 2012 van trololol. Amúgy meg legyen csak meglepetés szerintem.
2011. júl. 11. 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Most azért divatos ez a világvége kérdés, mert az amerikaiak csináltak egy ilyen filmet. Az amerikaiak mindig is ilyenek voltak, szerették ijesztgetni az embereket. Nem kell elhinni az effajta meséket!
2011. júl. 11. 15:56
 8/12 Vree ***** válasza:

Mikor a filmet csinálták már akkor is lerágott csont volt.

Lusta kérdező, keress rá a 2012-re a GYIK-en. <- Ott balra van a keresőablak, csak beírod hogy 2012 és kidobja az összes választ. Puszi!

2011. júl. 11. 18:36
 9/12 anonim válasza:

Nos annak a valószínűsége, hogy a 3D-s alaprendszer megsemmisül azt nem nagyon tudnám elképzelni. Ahhoz valamit nagyon el kéne szúrnunk, hogy a világegyetemet elpusztítsuk.

Nos az meg, hogy a kék golyón mi-történik az meg csak az embereken múlik. Leges legrosszabb esetben elpusztul a föld de a világ marad és lesznek mások más bolygókon akik azt se tudják, hogy itt voltunk és ugyan úgy folytatódik tovább minden.

Vagy ha tudnak rólunk akkor megtapsolják a művészetünket. XD

2011. júl. 11. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
MIÉRT KELL NAPONTA FELTENNI A KÉRDÉST???
2011. júl. 11. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hisztek a világvégében?

Én neeeem! (mármint egyszer lesz, de amíg az én generációm van addig tuti nem!) főleg az ilyen jósok által megállapítottban. LÉCI ne bonyolítsátok túl elég lesz egy igen vagy egy nem, ne akarjátok velem elhitetni! :)

Hisztek a 2012. december.21-i világvégében?

Ez a kérdés azért van a valláskritikában mert ez a maja valláshoz kapcsolódik! És ha valaki tudna olyat mondani ami miatt biztosan megtörénik, vagy ellenkezőleg biztosan nem, akkor az írjon!

Hisztek a világvégében?

Lehet hogy idén lesz az utolsó karácsonyunk.Én valahogy hiszek benne.Hallottam olyant is hogy pár ember pár száz ember fogja túlélni a föld pontjain és mikor majd találkoznak nagyon fogják szeretni egymást.És így indul újra minden. tök szomorú.:( Az első két perc..."-.-

Hisztek a világvégében?

indoklást,véleményt, kort, nemet is. (:

Hisztek a világvégében?

Az egy dolog, hogy a föld évek milliói/százai múlva nem lesz, de én nem hiszem, hogy az egész "világnak" vége lenne. Akkor semmi nem maradna, szó szerint SEMMI.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!