Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Megtudom venni valahol az...

Megtudom venni valahol az alábbi könyvet? Botanika I. szerző:Tuba Zoltán- Szerdahelyi Tibor, Engloner Attila, Nagy János Fontos minél hamarabb megvan valakinek lehet használt is.

Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 18:40
 1/1 anonim válasza:
2014. nov. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi egy fénymásolásra/nyomtatásra használt kereskedelemben kapható (legtöbbször A/4-es) papír pontos vastagsága?

A Wiki sajnos pont erről nem ír semmit. Viszont nekem szükségem lenne a pontos adatra, legalább úgy századmilliméter pontosságig. Ha valaki tudja az adatot, kérem, írjon! Előre is köszönöm!

Tudnátok linkelni nekem használt fénymikroszkópot olcsón?

Biológia órán nézeettünk szöveteket, és engem megfogorr ez az egész műszer..nem szeretnék sok pént kiadni rá.. 14/f

Megkapható?

Szeretnék venni egy könyvet, a címe:BOTANIKA 1 Szerzők:TUBA ZOLTÁN, SZERDAHELYI TIBOR, ENGLONER ATTILA, NAGY JÁNOS! Lehet használt is, nagy szükségem lenen rá!

A béka ehető tápl eseten kiölti ragados nyelvet a tápl. megszerzesehez. -Mi alapján dönti el, h a ehető-e a közelben kerülő tárgy/lény? -Mit használt...

Egy jó biszos segítséget szeretném kérni.Biosz esszét kell írni a béka viselkedéséről.Ezek kérdések.Előre is köszönöm.

Hogy lehet facebook profilképet azonosítani?

Tegnap a tv-ben Árpa Attila milyen progit használt, amivel a facebook profilképet kimásolva a google-be, kiadta, hogy ki szerepel a fotón.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!