Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért süllyednek el kezdetben...

Miért süllyednek el kezdetben a szőlőszemek, miért emelkednek fel egy idő után a szőlőszemek, és a felszínre érve miért süllyednek újra le? Miért forognak útjuk során a szőlőszemek? Miért ajánlott szobahőmérsékleten végezni a kísérletet?

Figyelt kérdés
Elvégeztem egy kísérletet, szobahőmérsékleten. Egy nagyobb befőttes üvegbe széndioxiddal dúsított ásványvízet töltöttem, a vízbe néhány friss szőlőszemet tettem. Észrevételeim a fenti kérdésláncból leszűrhető. Előte köszönöm a segítséget.

2015. jan. 17. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:

"Észrevételeim a fenti kérdésláncból leszűrhető."


Hát hajrá...

2015. jan. 17. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Tom Benko ***** válasza:
A kulcsszó a szén-dioxid.
2015. jan. 18. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!