Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A szerves anyag alkotóelemei...

A szerves anyag alkotóelemei közül melyik kerül ki következőnek a víz után fagyasztva szárításnál?

Figyelt kérdés

A fagyasztva szárítás lényege hogy vákuumban a fagyasztott ételekből elszublimál a víz.

De a hőmérséklet növelésével melyik a következő anyag ami elhagyja az ételt, és azt mekkora hőmérsékletnél teszi?


2016. júl. 24. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a több millió szerves molekula közül téged az érdekelne, ami egy meghatározatlan anyagban megtalálható, és egy meghatározatlan eljárás esetén a szokottnál kicsit magasabb hőmérséklet esetén eltávozik ebből a meghatározatlan anyagból...

Te egyáltalán tudod mi a kérdésed?

2016. júl. 24. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom #1-hez, mert zavaros a kérdés. Mivel vákuumról van szó, minden illékony anyag, anyagi minőségétől függő sebességgel távozik, például az aromaanyagok is és ehhez nem is kell megnövelni a hőmérsékletet, azaz maradhat 0°C alatt.
2016. júl. 24. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!