Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A hosszabb ideig levegőn álló...

A hosszabb ideig levegőn álló zsírok és olajok kémiailag megváltoznak, a bennük lévő kettős kötések idővel oxidálódnak. Ez az avasodás. Az avas szagot mik okozzák? tehát mi okozza az avas, dohos penészes szagot?

Figyelt kérdés

Ketonok

Fenolok

Aldehidek

Flavonoidok



2017. jan. 6. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Aldehidek.
2017. jan. 7. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!