Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A Tisza-tó legjobb strandjai?

A Tisza-tó legjobb strandjai?

Figyelt kérdés

A Tisza-tó környékén melyek a legjobb strandok?

Elsősorban szabadstrandra gondoltam.

Szeretnék olyan helyre menni, ahol nincs hatalmas tömeg, van jó vízpart a fürdéshez és nyugalom a napozáshoz.

Vagy pl. a Tiszafüredi szabadvízi strand a legjobb választás?

Fiúk ti milyen fazonú fürdő alsóban szoktatok menni?

ma 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Fürednél nincs jobb vagy Abádszalók fizetős.
ma 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Sztem is Füred az egyik legjobb. Sarud sem rossz.

A fürdőnaci miért fontos? Menj olyanban, ami kényelmes.

ma 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos nincs jó strand a Tisza tavon. Mindegyiken kell fürdőruhát hordani, pedig anélkül sokkal jobb.
ma 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Néha megnézek videókat és webkamerákat erről a tisza tóról, és elszörnyedek, hogy emberek csak annyira vitték az életben, hogy ott nyaraljanak.

Komolyan írtam. Ez a te életed, miért mész ilyen gagyi helyekre?

ma 16:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Fürdőruhát csak azért kérdeztem hogy mi a mostani "divat", ki milyenben szeret menni
ma 17:02
 6/7 A kérdező kommentje:

4-es: Te aktívan Magyarország második legnagyobb tava iránt ennyire érdeklődsz? Komolyan, ennyire vitted az életben, hogy online nézed a természetet?? Ennyire vitted az életben??

Egy vicc vagy ember. Ha ennyire keserű vagy, nem itt kell kiélned a frusztrációdat, ülj egy kád vízbe, ha neked a természetes víz ilyen káros, de lehet tavat sem láttál még életedben.

ma 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:

#5: A fürdőruha a legnagyobb hülyeség a világon. Aki kipróbálta milyen anélkül, az nem akar többé fürdőruhát hordani, mert borzalmas. De sajnos a magyar túl prűd nép, pedig lenne igény több nudista strandra is.

Amúgy meg épeszű ember amúgy sem a divatot követi ilyen téren.

ma 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Krk sziget legjobb sziklás/vad strandjai?

Tudnátok ilyet? Ami nem ez a családi jellegű strand ?

Magyarország legjobb strandjai, fürdői, szállásai?

Keresem Magyarország legjobbjait az alábbiak közül. Minden információt szívesen veszek. (Ár, megközelítés, a hely hangulata, a környezeti jellemzők és amit még gondolsz. :))

Melyek Horvátország legjobb strandjai, vagy strandszakaszai?

(Makarska-riveira és Baska-n Kívül) Kössz

CAVTAT-Szerintetek melyik a legjobb strandja?

ha birnátok térképen megjelölt képeket, lineket vagy valami ilyesmit küldeni az jó lenne !

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!