A Tisza-tó legjobb strandjai?
A Tisza-tó környékén melyek a legjobb strandok?
Elsősorban szabadstrandra gondoltam.
Szeretnék olyan helyre menni, ahol nincs hatalmas tömeg, van jó vízpart a fürdéshez és nyugalom a napozáshoz.
Vagy pl. a Tiszafüredi szabadvízi strand a legjobb választás?
Fiúk ti milyen fazonú fürdő alsóban szoktatok menni?

válasza:

válasza:Sztem is Füred az egyik legjobb. Sarud sem rossz.
A fürdőnaci miért fontos? Menj olyanban, ami kényelmes.

válasza:

válasza:Néha megnézek videókat és webkamerákat erről a tisza tóról, és elszörnyedek, hogy emberek csak annyira vitték az életben, hogy ott nyaraljanak.
Komolyan írtam. Ez a te életed, miért mész ilyen gagyi helyekre?
4-es: Te aktívan Magyarország második legnagyobb tava iránt ennyire érdeklődsz? Komolyan, ennyire vitted az életben, hogy online nézed a természetet?? Ennyire vitted az életben??
Egy vicc vagy ember. Ha ennyire keserű vagy, nem itt kell kiélned a frusztrációdat, ülj egy kád vízbe, ha neked a természetes víz ilyen káros, de lehet tavat sem láttál még életedben.

válasza:#5: A fürdőruha a legnagyobb hülyeség a világon. Aki kipróbálta milyen anélkül, az nem akar többé fürdőruhát hordani, mert borzalmas. De sajnos a magyar túl prűd nép, pedig lenne igény több nudista strandra is.
Amúgy meg épeszű ember amúgy sem a divatot követi ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Tudnátok ilyet? Ami nem ez a családi jellegű strand ?
Keresem Magyarország legjobbjait az alábbiak közül. Minden információt szívesen veszek. (Ár, megközelítés, a hely hangulata, a környezeti jellemzők és amit még gondolsz. :))
Hová érdemes utazni?
(Makarska-riveira és Baska-n Kívül) Kössz
Eddig Horvátországban jártam,remélem lesz annyira szép.
ha birnátok térképen megjelölt képeket, lineket vagy valami ilyesmit küldeni az jó lenne !
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!