Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Sátor vagy függőágy?

Sátor vagy függőágy?

Figyelt kérdés

Melyik és miért?

2-3 éjszakára itt Magyarországon.

ma 10:39
 1/4 anonim válasza:
100%
Kinek mi. De ha ezt a kérdést feltetted szerintem nincs tapasztalatod ebben a témában így a sátrat biztosabb választásnak tartanám. A függőágy nem való mindenkinek és nem is nyujt semmi védelmet a rovarokkal és időkárással szemben, csak ha veszel hozzá kiegészitőket de akkoris nem biztos hogy találsz alkalmas helyet a felállitására. Én sátrat használok vadkempingezéshez, egy Alton walkabout swag-et, ami olyan kicsi mint egy koporsó és nagyon vizálló és könnyű, de van olcsobb opcio is. 12 napot töltöttem benne egyhuzamban, márciusban, az volt az első éles próbája. Nekem marad a sátor.
ma 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Függőágyal kevesebb helyet foglal de egy háló arra is kell és erdőben kell éjszakázni.

Aludtam már benne éjszaka de akkor inkább sátor.

Ehhez viszont kell hálózsák és polifoam a zsák alá.Ezek több helyet foglalnak de komfortosabb.

ma 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mid van. Ha most veszed, akkor kérdés mire akarod még használni. Ha van mindkettő, akkor meg kell nézni milyen lesz az időjárás.
ma 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sátorban mennek
ma 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Németországban a függőágyazás vadkempingezésnek számít? Illetve vannak medvék?

Jelenleg Bad Feilnbach környékén dolgozunk és mivel valamelyik nap szabadnapom lesz a héten kijelentettem a kollegáknak, hogy ne keressenek, mert erdőben akarok függőágyazni. Szerintetek erre van alkalmatos hely ami gyalog megközelíthető és nem zavarna senkit sem? A...

Függőágyban alvás kempingben?

Balatont fogjuk körbe tekerni és kempingekben fogunk megállni éjszakára, viszont én sátor helyett függőágyon gondolkozom. Van valakinek tapasztalata, hogy kempingen belül mennyire van erre lehetőség? Mit szólnak hozzá, ki tudom e majd kötni valahova? Gyakorlott vagyok...

Függőágy kempingben?

Függőágyas kerékpáros nomád túrát szervezek a nyárra, amiből lenne 2-3 éjszaka Ausztriában. Tudom, hogy ott tilos vadkempingezni, inkább nem is erőltetjük a témát, mennénk kempingbe. Viszont a kérdés, hogy a kempingekben megoldható-e a függőágyazás? Ez érdekel...

Vadkempingezésnek minősül a függőágyban való szabadban alvás?

Sokat túrázok, és költséghatékonysági, illetve kényelmi (sátor nehezebb mint a függőágy) szempontok miatt választanám ezt a fajta éjszakázást. Van esetleg valakinek ezzel tapasztalata?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!