Mik a fürdőruha viselésének szabályai Olaszországban?
Bibionéban van egy jó világítótorony, Lignanoban meg strand. Ne bikinizz mert akkor bámulni fognak a pasik, vmi szolid cuccban fürödjetek és kerüljétek el a férfiakat.
2016. jún. 19. 10:17
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ilyen a part... Mert csak egy tangában akartam napozni és fürdeni... Akkor lehet teljesen ki kell cserélnem a fürdőruháim?
"Ne bikinizz mert akkor bámulni fognak a pasik"
Sajnos itt sík hülyék is válaszolnak!
Persze, menjen napozni majd bundában a kérdező.
Kérdező!
Nyugodt lehetsz, minden nő bikiniben van.
(Bibionéban a strandon nincsen nudi.)
2016. jún. 19. 20:02
4/12 A kérdező kommentje:
Nudizni biztos csak akkor fogok, ha erre megfelelő kijelölt hely van... csak úgy bele a vakvilágba nem szándékoztam... De arra számítottam melltartó nélkül lehetek a strandon vagy egy fehér egyrészesben ami átlátszik... Majd meglátom mi a helyzet aztán úgy választok...
5/12 anonim válasza:
Bibione-ban a strandokon én nem láttam fedetlen ciciket, viszont ennek ellenére nagy lazaság van. A kérdés az, mik vajon a törvényeik? Ez engem is érdekelne. Lehet, kaphatsz egy szép kis csekket a rendőrtől, ha meglát monokinizni; de lehet, csak szól, hogy vedd fel a felsőd, ami viszont ha nincs...
2016. jún. 21. 18:27
Na igen az olasz rendőrők a legnagyobb férgek a világon, lásd pár napja a magyar football váltogatott letartóztatása. Mindekit utálnak aki "keleti-európai". Csak óvatosan.
2016. jún. 21. 22:35
"az olasz rendőrők a legnagyobb férgek a világon, lásd pár napja a magyar football váltogatott letartóztatása."
Olaszországban letartóztatták a Franciaországban lévő magyar futball válogatottat ????
Akkor ma (szerda) este be se kapcsoljam a tv-t ??!
2016. jún. 22. 09:24
2016. jún. 22. 09:58
9/12 A kérdező kommentje:
Kutakodtam a neten, de nem találtam olyan oldalt ahol írtak volna a témában, vagy az olasz szabályokról (se angolul se németül). Esetleg valami ötlet hol lehet ennek utánanézni?
10/12 A kérdező kommentje:
Most érkeztünk meg Olaszországból.
Sokat napoztam és nem volt semmilyen probléma abból hogy nem vettem fel a melltartóm, néha a vízbe is úgy mentem be. A strand területén semmilyen jelzés nem tiltja és találkozni is lehet monokiniző nőkkel, zömmel napozás közben, de elvétve a vízben is... de sétálni már mindenki "felöltőzve" indult. Én jól éreztem magam és pont annyit voltam felső nélkül amennyit terveztem, semmi extrém...
Kapcsolódó kérdések: