Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Már valaki eljutott innen...

Már valaki eljutott innen önök közül amerikában az usa-ban!?

Figyelt kérdés
mondjuk még a kétezres évek előtt!?

ma 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ennyi volt a kérdés?
ma 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A 2000-es evek elott sem volt bonyolult elmenni az USA-ba, csak kellett vizumot igenyelni, be kellett menni a kovetsegre interjura

De par perc volt csak, es megadtak a vizumot.

ma 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tudom nem mindennapi teljesítmény, de én már abban a történelem előtti korban is jártam odaát.
ma 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Igen, már négyszer voltam az Usa-ban, idén megyünk ötödször.

Igen ez most volt a 2020-as években.

ma 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
*igaz ez most volt
ma 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel 2001-es vagyok, ezért sajnos/nem sajnos, csak a kétezres évek után juthattam ki akárhova. Az USA-ba 2019-ben voltam kettő hetet. Élveztem, van pár dolog, amit megnéznék, de nem vágyok vissza. Számomra nem volt akkora szám, Európa és Ázsia sokkal jobban lenyűgöznek.
ma 19:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem jártam ott.
ma 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Beengednek Amerikába úgy, hogy alig tudok angolul?

Miamiba szeretnék eljutni végre és úgy néz ki egyedül 8-10 napra turistaként. Lenne ESTÁM, útlevelem, szállásfoglalásom, Vissza repjegyem, amit be tudnék mutatni. Viszont nem tudok folyékonyan beszélni angolul. A szavakat ismerem nagyjából, de lehet nem tudnék...

Ha kijutnátok Amerikába ESTÁ-val, ti ott maradnátok illegálisan szerencsét próbálni?

Mondjuk kint tartózkodásod alatt megismerkednél egy alabamai redneck-el, aki azt mondaná, hogy ad neked fizetést, ha metamfetamint főzöl neki a pincéjében és házhoz viszel szállítmányokat a pickup-pal.

Aki használta Amerikában (New York és környéke) a Telekom EU-n kivűli 5gb netet, annak hogy üzemelt?

Érdemes rá kökteni vagy nem hol van hol nincs hálozat, vagy nagyon jó?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!