Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan tudnék a legolcsóbban...

Hogyan tudnék a legolcsóbban eljutni a Pennsylvania államban levő Pittsburgh-ba repülőgéppel?

Figyelt kérdés
Kérem szépen segítsetek értelmes válaszokkal! Kint él a barátnőm és iszonyatosan szeretem de nagyon messze van és elakarok menni hozzá látogatóba de jelenleg az a 250.000forint ami kell egy utazáshoz, nem áll rendelkezésemre!:( Ha bárki bármilyen biztonságos módot tud a kijutásra kérem segítsen! Az értelmes válaszolóknak előre is köszönöm az infót!:)
2011. okt. 29. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha rugalmas vagy a dátumot illetően, akkor [link] ezt az oldalt ajánlom, csak beírod az időszakot (pl egy hónap) és megkeresi neked a legolcsóbb jegyet. És persze, ha jópár hónapra előre foglalsz, akkor kedvezőbbek az árak. A másik nagyon jó repülőjegyes oldal ez: [link]
2011. okt. 29. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Elmész az American Airlines járatával Budapestről New Yorkba, majd onnan szintén repülővel Pittsburgbe. Vagy pedig New Yorkból elmész busszal vagy vonattal Pittsburgbe.
2011. okt. 29. 12:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a két válaszolónak, hogy írtak. De épp ezaz, hogy én is ismerem ezt a módot és ennél olcsóbb kellene valami. Vagy legalább írjatok egy módot amivel lehet ennyi pénzt szerezni és legális és mondjuk nem kell hozzá fél év hogy össze is jöjjön belőle a repülőjegy ára.
2011. okt. 29. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Lufthansaval mentem,Frankfurt- Washington DC- Pittsborgh. Igaz nem most volt, de valóban ha előre jó pár hónappal befoglaltatsz, valóban ólcsobb.
2011. okt. 29. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

a www.priceline.com talalsz olyat, hogy name your price.

Ez azt jelenti, hogy beirod, hogy honnan-hova, mikortol-meddig akarsz utazni, mennyit vagy hajlando fizetni, megadsz egy bank/hitelkartya szamot es ok megkeresik neked a legolcsobb jaratot (illetve keresnek egy olyan legitarsasagot akik elfogadjak a $ ajanlatodat). Ha megtalaltak akkor a penzt leveszik a kartyarol.

Ebben az a jo, hogy tenyleg annyit fizetsz amennyit akarsz(tudsz), a rossz pedig az, hogy nem tudod mikori indulassal/erkezessel, illetve hany atszallassal. Lehet, hogy reggel 5kor kell indulni es 3x szallsz at, vagy lehet hogy hajnali 2kor erkezel.

Aki utazott mar az usa-ba az tudja, hogy minel kevesebb annal jobb, ugyanis egy ilyen 2-3 atszallasos bulival elmegy majdnem 2 napod es baromi faraszto.

De a szerelem minden akadalyt legyoz:)

2011. okt. 31. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Lefutattam egy kerest a www.kayak.com oldalon, 917 dollarra jott ki. Valami azt sugja ennel sokkal olcsobb nem lesz. Ugyanez pikkben [link] 912 dollart dob. Ez sajna ennyi. Ugyanakkor mar sporoltam neked negyven penzt, az is valami.
2011. nov. 20. 04:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Hopp, dehogynem lehet. Kirepulsz Londonban fapadossal, onnan 672 dollar. Rizikos, bonyolult, de olcso.
2011. nov. 20. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet a legolcsobban eljutni budapeströl new yorkba?

szeretném ha leirnátok néhány légitársaság árait mert most decemberbe szeretnék menni

Hol vehetek legolcsóbban jegyet Chicagóba? Mennyivel előbb érdemes lefoglalni, hogy olcsóbb legyen?

Nyáron mennék, csak sajnos akkor jóval drágább, de ha úgy veszem meg, hogy az odaút ne főszezonban legyen, akkor tudok az áron spórolni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!