Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten az Eiffel irodaházb...

Budapesten az Eiffel irodaházban nyilvános az étterem?

Figyelt kérdés
Utcáról mennénk be, olvastam, hogy többféle étterem is van. A parkoló nem nyilvános, az éttermet nem tudom. Olyan lehet, mint a bevásárlóközpontokban?

2024. jún. 23. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link] hu/uzletek-es-szolgaltatasok

ÉTTEREM

Itoshii

NYITVA TARTÁS

H-Vas: 11.30-22.00

TELEFON

+36 1 426 4055

[link]

[link]

2024. jún. 23. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Megértem amúgy, sok gépen le van tiltva a keresés, csak a gyakori meg a facebook esetleg az instagram és a tiktok van engedélyezve.
2024. jún. 23. 23:44
 3/3 A kérdező kommentje:

1. köszi

2. :) nálunk minden net van letiltva. Azért kérdeztem meg, mert a parkolásra azt írták, hogy nem nyilvános... Akkor az étterem? Nehogy már ne lehessen egy irodaházban magánba parkolni, minden egyes dolgozó autóval jár dolgozni, irodaházban, Pesten, amikor feltalálták a home office-t?? Vagy ebben az irodaházban lakások is vannak? Tényleg nem tudom, de most már érdekel.

[link]

Az Eiffel Square Irodaház három szintes mélygarázzsal rendelkezik, amelyet kizárólag a bérlők használhatnak, nyilvános parkolási lehetőség az épületben nincsen.

2024. jún. 27. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Zamárdiban szezon után.(Szeptember legvége Október eleje) Van a Parton még működő mosdó és büfé ami nyitva?

Vagy 7-8 éve voltunk.Ősszel lehet valahol enni inni mosdóba menni Az állomáson kívül?

A Népliget illetve főleg a Planetárium környületében hol van valami nagyobb élelmiszerbolt illetve van nyilvános wc?

Átutazóban ott kéne eltölteni egy kis időt, aztán kérdem, hogy ne legyek teljesen felkészületlen.

Nyugati pályaudvar mellett a Skála Metró áruházban található nyilvános illemhely?

Átutazás miatt keresek a Nyugati pályaudvaroz közel eső területen nyilvános illemhelyet. Térkép alapján a WestEnd jöhet még szóba, de mintha a Skála Metró áruház közelebb lenne (Dechatlon, Libri, Starbucks ahol van). Viszont nem jártam még belül, üzletek vannak csak, vagy illemhely is?

Budapesten lehet játszani zongorán valahol nyilvánosan?

Láttam olyan kávézókat, ahol vannak zongorák. Azokon bárki játszhat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!