Budapesten az Eiffel irodaházban nyilvános az étterem?

válasza:

válasza:1. köszi
2. :) nálunk minden net van letiltva. Azért kérdeztem meg, mert a parkolásra azt írták, hogy nem nyilvános... Akkor az étterem? Nehogy már ne lehessen egy irodaházban magánba parkolni, minden egyes dolgozó autóval jár dolgozni, irodaházban, Pesten, amikor feltalálták a home office-t?? Vagy ebben az irodaházban lakások is vannak? Tényleg nem tudom, de most már érdekel.
Az Eiffel Square Irodaház három szintes mélygarázzsal rendelkezik, amelyet kizárólag a bérlők használhatnak, nyilvános parkolási lehetőség az épületben nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy 7-8 éve voltunk.Ősszel lehet valahol enni inni mosdóba menni Az állomáson kívül?
Átutazóban ott kéne eltölteni egy kis időt, aztán kérdem, hogy ne legyek teljesen felkészületlen.
Átutazás miatt keresek a Nyugati pályaudvaroz közel eső területen nyilvános illemhelyet. Térkép alapján a WestEnd jöhet még szóba, de mintha a Skála Metró áruház közelebb lenne (Dechatlon, Libri, Starbucks ahol van). Viszont nem jártam még belül, üzletek vannak csak, vagy illemhely is?
Láttam olyan kávézókat, ahol vannak zongorák. Azokon bárki játszhat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!