Május 1.-én Visegràdon kb. 11-14 óráig mit érdemes besűríteni? Esetleg étterem ajánlás. Illetve ezen a hétvégén itt vagyunk, mik az igazán érdekes felfedezni valók? Mindennek utánajártam, most az emberek vèlemenye érdekel.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A belvárosban szoktunk megszállni már 4 éve járunk ide Angliából évenként egy hétre. Sok jó helyen jártunk, voltak megbotránkoztatóak is. Mik a kedvenc helyeitek? Nem csak éttermek, akár tevékenység szempontjából is? Voltunk egyébként fürdőn, Illúziók múzeumában, lőni, jégkorcsojázni, óriáskeréken.
Autóval közlekednénk, étterem, romantika, szép látnivaló, sétány, park, Balaton, Keszthely,akármi más, mozi, cukrászda, mondjátok kérlek ötleteket. Jó időnk lesz 27 fok ❤️ 14-20 óra kb. az időtartam. Estére mást tervezünk.
Rántott hús, sült hús, alap főtt ételek keresetnek a környéken. Köszönöm
Közelgő kirándulásunk alkalmával a déli parton megyünk végig. Hova lenne érdemes betérni kajálni? Ami ár-érték arányban megéri? Jöhet hamburgerező, pizzéria, házias jellegű étterem, akár menüztetős kis kifőzde...nem igényeljük a nagy flancolást :) Illetve várjuk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!