Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Május 1.-én Visegràdon kb....

Május 1.-én Visegràdon kb. 11-14 óráig mit érdemes besűríteni? Esetleg étterem ajánlás. Illetve ezen a hétvégén itt vagyunk, mik az igazán érdekes felfedezni valók? Mindennek utánajártam, most az emberek vèlemenye érdekel.

Figyelt kérdés

tegnap 07:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mik a kedvenc helyeitek Budapesten?

A belvárosban szoktunk megszállni már 4 éve járunk ide Angliából évenként egy hétre. Sok jó helyen jártunk, voltak megbotránkoztatóak is. Mik a kedvenc helyeitek? Nem csak éttermek, akár tevékenység szempontjából is? Voltunk egyébként fürdőn, Illúziók múzeumában, lőni, jégkorcsojázni, óriáskeréken.

Házassági évfordulónk alkalmából el tudunk szabadulni 1 egész délutánra a gyerekektől Nagykanizsáról, de hova?

Autóval közlekednénk, étterem, romantika, szép látnivaló, sétány, park, Balaton, Keszthely,akármi más, mozi, cukrászda, mondjátok kérlek ötleteket. Jó időnk lesz 27 fok ❤️ 14-20 óra kb. az időtartam. Estére mást tervezünk.

Veszprém, Táncsics Kollégium környéken milyen étkezdék, kifőzdék, éttermek találhatók?

Rántott hús, sült hús, alap főtt ételek keresetnek a környéken. Köszönöm

Ajánlanátok éttermet és fagyizót a Balaton déli partján?

Közelgő kirándulásunk alkalmával a déli parton megyünk végig. Hova lenne érdemes betérni kajálni? Ami ár-érték arányban megéri? Jöhet hamburgerező, pizzéria, házias jellegű étterem, akár menüztetős kis kifőzde...nem igényeljük a nagy flancolást :) Illetve várjuk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!