Lenne egy utam Bp-ről, Szolnokra, és természetesen vissza! Melyik autószolgáltatót választanátok, hogy minél olcsóbban jöjjön ki az egész?Bp XX-ból indulnék!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
27 éves vagyok. Egyedül élek, de általában hétvégén mindig találkozom szülőkkel vagy barátokkal, legalább egy nap. De most SENKI nem ér rá, beteg, dolgozik, elutazott. Mit csináljak egyedül egész nap Budapesten? Otthonról dolgozom hétfőtől péntekig, így nem akarok...
Autóval közlekednénk, étterem, romantika, szép látnivaló, sétány, park, Balaton, Keszthely,akármi más, mozi, cukrászda, mondjátok kérlek ötleteket. Jó időnk lesz 27 fok ❤️ 14-20 óra kb. az időtartam. Estére mást tervezünk.
1 fő utaznék, a meleg elől menekülni egy kicsit, mert az élőhelyem alkalmatlanná vált az emberi életre. 33 fok nappal, 31 éjjel nem túlélhető a számomra. Az utóbbi napokat munkaidő után "csöves módban" töltöttem el, vonatokon utazok ide-oda a bérlettel, mert ott van...
Urbexeseket kérdezem elsősorban!!! És jól jönne egy pesti urbextárs is!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!