Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Lenne egy utam Bp-ről, Szolnok...

Lenne egy utam Bp-ről, Szolnokra, és természetesen vissza! Melyik autószolgáltatót választanátok, hogy minél olcsóbban jöjjön ki az egész?Bp XX-ból indulnék!

Figyelt kérdés

máj. 11. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
MÁV
máj. 11. 14:39
 2/6 igazadvan ***** válasza:
83%
Oszkár.
máj. 11. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
ha 24 órán belül jössz-mész, akkor veszel 2 vármegye 24 órás jegyet (Pest, Szolnok megye) 2000 Ft
máj. 11. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

Közösségi közlekedés.

Mi így nevezzük.

máj. 13. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
#1: A MÁV mióta autószolgáltató? Mesélj erről a MÁV-os autószolgáltatásról, mert engem is érdekelne.
máj. 19. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket,de nem mindenkinek sikerült jól értelmeznie a kérdésem!
máj. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

A hétvégén egyedül leszek egész nap Budapesten, mit csináljak?

27 éves vagyok. Egyedül élek, de általában hétvégén mindig találkozom szülőkkel vagy barátokkal, legalább egy nap. De most SENKI nem ér rá, beteg, dolgozik, elutazott. Mit csináljak egyedül egész nap Budapesten? Otthonról dolgozom hétfőtől péntekig, így nem akarok...

Házassági évfordulónk alkalmából el tudunk szabadulni 1 egész délutánra a gyerekektől Nagykanizsáról, de hova?

Autóval közlekednénk, étterem, romantika, szép látnivaló, sétány, park, Balaton, Keszthely,akármi más, mozi, cukrászda, mondjátok kérlek ötleteket. Jó időnk lesz 27 fok ❤️ 14-20 óra kb. az időtartam. Estére mást tervezünk.

Véleményetek szerint van Budapesten olyan szálloda, amelyben van klíma (esetleg fürdőkád is), és a viszonylag szolidak az árak? (30000 környéke/éj)?...

1 fő utaznék, a meleg elől menekülni egy kicsit, mert az élőhelyem alkalmatlanná vált az emberi életre. 33 fok nappal, 31 éjjel nem túlélhető a számomra. Az utóbbi napokat munkaidő után "csöves módban" töltöttem el, vonatokon utazok ide-oda a bérlettel, mert ott van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!