Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten, egy délutános...

Budapesten, egy délutános program?

Figyelt kérdés
A barátommal Pestre megyünk vásárolgatni délelőtt,de délkörül úgyis végzünk,szóval milyen pár órás program lehetőségek jöhetnének szóba? A séta/kávézó opciókat hanyagolnánk..
2011. júl. 5. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Budai vár, Citadella, Libegő, esetleg Vidámpark, Állatkert. Attól függ persze, mihez van kedvetek, így elég nehéz tanácsot adni :)
2011. júl. 5. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
valami olyan programot szeretnénk ami nem jár különösebb kiadásokkal,de mégsem a séma (pl:séta a belvárosban). Szóval valami frappáns kéne..:D
2011. júl. 5. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Budai vár tényleg jó és ingyenes, Citadella ami még jó szerintem :))
2011. júl. 6. 09:38
 4/4 anonim válasza:
futás terroristák elől/rablók után.
2011. júl. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Ma okt.23-án valami családi program Budapesten?

Akár a Nemzeti Ünneppel kapcsolatosan is.Kiállítás,fesztivál,bódés,üzletecskék bármi szóba jöhet.Az Ünneppel kapcsolatosan a netes programfüzetekben csak délelőtti programokat találtam. Minden ötletet szívesen várok!

Budapesten program 7 éves gyereknek rossz idő esetén?

Ha jó lesz az idő, akkor mindenképpen az állatkertbe megyünk, mert ott még nem volt, vidékiek vagyunk. De ha esik az eső, vagy ilyesmi, akkor mit javasoltok? Múzeumba nem szeretném vinni, mert bár engem érdekelne, őt nem igazán kötné le. Születésnapja lesz, ebből az...

Lesz valami ingyenes szilveszteri program Budapesten, amit érdemes megnézni?

A nagyobb bulik helyett idén úgy döntöttünk párommal, hogy egy közös, romantikus szilvesztert fogunk eltölteni együtt Budapesten. Éjszaka sétálnánk egy nagyot a belvárosban, éjfél a vár környékén, stb. Kérdésem hogy szokott-e ilyenkor tűzijáték lenni vagy ez csak...

Van Budapesten valami családi program július 19-én, vasárnap?

Vasárnap jobb idő lesz, kimozdulnánk, a google-ben nem sok ötletet találtam. (Bp. Déli részén?)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!