Budapesten, egy délutános program?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akár a Nemzeti Ünneppel kapcsolatosan is.Kiállítás,fesztivál,bódés,üzletecskék bármi szóba jöhet.Az Ünneppel kapcsolatosan a netes programfüzetekben csak délelőtti programokat találtam. Minden ötletet szívesen várok!
Ha jó lesz az idő, akkor mindenképpen az állatkertbe megyünk, mert ott még nem volt, vidékiek vagyunk. De ha esik az eső, vagy ilyesmi, akkor mit javasoltok? Múzeumba nem szeretném vinni, mert bár engem érdekelne, őt nem igazán kötné le. Születésnapja lesz, ebből az...
A nagyobb bulik helyett idén úgy döntöttünk párommal, hogy egy közös, romantikus szilvesztert fogunk eltölteni együtt Budapesten. Éjszaka sétálnánk egy nagyot a belvárosban, éjfél a vár környékén, stb. Kérdésem hogy szokott-e ilyenkor tűzijáték lenni vagy ez csak...
Vasárnap jobb idő lesz, kimozdulnánk, a google-ben nem sok ötletet találtam. (Bp. Déli részén?)
Valami táncos hely, pub, vagy stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!