Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szerintetek átverés ez a...

Szerintetek átverés ez a balatoni szállás?

Figyelt kérdés

Facebook csoportban hirdeti, van weboldala is. [link]

A facebook profilt ebben az évben hozták létre.

A cím viszont nem stimmel, google térképen nincs is ilyen hogy Eötvös utca 17/2. 17 van, de ott egy romos ház van. Keresgéltem és felismertem az utcaképen az épületet, Kiss Ernő utca 17/2. Nem tartom valószínűnek, hogy az összes felületen elírták volna, tök messze van az eredeti címtől. Szóval se térképen nem jelzi a szállást, se egy véleményt nem olvastam róla. Előre kell utalni.

tegnapelőtt 07:50
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Én így hagynám inkább. A teljes előre fizetés is riasztó, általában maximum a felét szokták kérni előre.
tegnapelőtt 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A google maps 2023-as felvétele van, az épület új, lehet, hogy időközben épült. Mondjuk az érdekes, hogy a galériában a képen látszik a Balaton a teraszról, az Eötvös utca meg nem a parton van ...
tegnapelőtt 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Emeleti a kép, simán látszódhat a Balaton, csak 2 utcára van a parttól. Ennyiből nem mondanám, hogy átverés. Az előre utalás sem feltétlenül gond, szállodákban is van olyan, hogy előre kell fizetni.

Pontosabbat csak valaki olyan tudna mondani, a környéken lakik, hogy tényleg ott van-e a szállás, vagy már volt is ott.

tegnapelőtt 10:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Másik szállás hirdeti magát 17./1.-re. Simán lehet, hogy kettéosztották a telket. S a Google pedig ilyen szempontból nem naprakész.
tegnapelőtt 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
25%

De az egészet én sem utalnám el.

Egyébként én a Suzy Villába megyek párommal.

tegnapelőtt 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valami nem stimmel ott a házszámozással.

Ha itt nézed:

[link]

és rábőksz arra, hogy "Térképen", ott felhozza azt az épületet ami a fotókon van.

Illetve ha az utcaképen nézed a másik kaput, ott van a táblán hogy Eötvös utcai társasház 17/1.

A másik irányba a következő házszám a Kiss Ernő 3-5, és ha Kiss Ernő 17-re keresel, az többszáz méterre van - vagyis valamiért a Kiss Ernő házai közé került ez az Eötvös 17 (szerintem).

Szóval pusztán ezek miatt nem hiszem hogy kamu lenne. Ráadásul több oldalon hirdeti, van ott valami engedélyszám is, meg frissíti hogy mik a programok. Ennyi erőfeszítést egy kamu hirdetésbe nem szoktak tenni.

tegnapelőtt 15:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Közben telefonon egyeztettünk teljesen magától rögtön tisztázta a pontos helyét, bekarikázta térképen. Számlázz.hu-n készült díjbekérőt küldött, nemzeti cégtáron adatai stimmelnek, fel van tüntetve hogy főtevékenység üdülési célú szálláshelyszolgáltatás. Idénre kaptak mindenre engedélyt, úgyhogy hiszek neki, augusztusban majd kiderül :D
tegnap 09:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
tegnap 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Sok sikert! :-)

Mellékesen a Google-ra visszatérve: határvonalakat sem tud naprakészen. Például pont Zamárdinál és Balatonlellénél. Zamárdinál kitolja Szántódot Zamárdi területére a kempingnél, Lellét a vidámpark mellett a tábortól tovább húzza Boglár területére. Ezáltal nem stimmelnek a címek és az irányítószámok sem. A Covid alatt lett elhanyagolva.

tegnap 12:36
 10/10 anonim ***** válasza:
9: ez mondjuk ránézésre nem a google maps hibája, hanem az önkormányzat számozott idiótán.
tegnap 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!