Kezdőoldal » Utazás » Szállások » A velencei Sportbeach milyen?

A velencei Sportbeach milyen?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
A SportBeach (strand és kemping) Gárdonyban van, Velencén a Korzó van. Mit szeretnél tudni?
2016. jún. 26. 16:22
 2/5 anonim válasza:
A Sportbeach Gárdonyban van!
2016. jún. 26. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, valóban Gárdony, Velencei tóra gondoltam. Mennyire gyerekbarát, és a Balatonhoz képest mennyire drága?
2016. jún. 26. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kell az 1-est lehúzni: csak tisztázni akarta, a két hely közül melyikre gondolt a kérdező (mivel most már mindkettő felkapott üdülőhely lett.

SportBeach mennyire gyerekbarát? Hát, ha nincs nagy rendezvény, akkor az. Faházakban lehet szállást bérelni, de nagyon gyorsan el szokott kelni, van apartman is, ha jól tudom. Mielőtt odamennétek, mindenképpen foglalj szállást, de előtte kérdezz rá, az adott időszakban nincs-e valami nagy banzáj?

A strand részen van sekély víz a kisgyerekeknek, meg játszótér féle is.

Itt tudsz nézelődni:

[link]

2016. jún. 26. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt. Siga nem húzom le senki válaszát, aki ír. Ha esetleg nem tetszik, akkor hagyom, mas ugyis lehúzza. De amugy igaza is volt az elsőnek.
2016. jún. 27. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!