Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az Otp bank késedelmi/fedezetl...

Az Otp bank késedelmi/fedezetlenségi kamatot vont le (1ft). Mi a teendőm? Ezt havonta le fogja vonni, vagy egyszeri alkalom?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem ez lesz a gond az OTP éves költségével.
2021. okt. 23. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Kémény 1 forintért kakukkolsz? Próbáld ki akkor a Provident-et... :D
2021. okt. 23. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azért az 1 forintért. De, hogy ezt hogy lehet megszüntetni, ha minden hónapban le fog vonni?
2021. okt. 23. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez tíz év alatt is 120 forint lesz... Figyelj ha eljössz érte házhoz én kifizetem neked 10 évre előre a 120 forintos díjadat csak ne ezen problémázz már.
2021. okt. 23. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzért még a kérdést se írtam volna ki. Ha bankot váltasz, sokkal többet spórolsz.
2021. okt. 23. 15:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Srácok, nem a pénzzel van a gond, hanem hogy most van valami teendőm, hogy ezt megszüntessem vagy ez egyszeri levonás?
2021. okt. 23. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Negatívba ment a havi levonáskor, akkor ismétlődik, ha újra ez történik.
2021. okt. 23. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. okt. 23. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

ERSTE diák számlanyitáskor kell fizetni?

Ma akarok bemenni a bankba megcsináltatni d nem tudom, hogy most kell e valamit fizetnem majd?

Lehetséges, hogy eseti átutalási megbízás helyett állandó átutalást adok meg, mert úgy olcsóbb? Egyszeri alkalom, aztán törölném. Működne így?

Tehát a lényeg, hogy relatíve nagyobb összeget kell utalnom, és megnéztem a bank honlapján a költségeket és hát sokkal olcsóbb lenne az utalás, ha nem egyszeri (eseti), hanem állandó utalásként utalnám el. Viszont csak egyszer kell utalnom, szóval ez ilyen...

Fehér csekket be lehet OTP direkten fizetni? (egyszeri alkalom)

A csekkbefizetés menüponton sárga csekket dob ki és a tájékoztatóban se ad információt róla, hogy azt kell kitölteni-e fehér csekknél. A legfőbb probléma, hogy a fehér csekk olyan mezőt is tartalmaz, amit a sárga nem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!