Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kinek mennyi idő volt, míg...

Kinek mennyi idő volt, míg elbírálták a munkáshitelt?

Figyelt kérdés
Melyik banknál igényeltétek?

2025. jan. 24. 08:38
 1/10 anonim válasza:
Azóta elbírálták? Mennyi idő volt?
2025. jan. 27. 18:52
 2/10 A kérdező kommentje:
El, múlthét kedden voltam bent, ma kaptam e-mailt, és szólt az ügyintéző is. 3-4 nap volt.
2025. jan. 27. 19:59
 3/10 anonim válasza:
Szia. Melyik banknál voltál bent?
2025. jan. 28. 13:18
 4/10 anonim válasza:
Aznap kiutalásra került az összeg?
2025. jan. 28. 13:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok, MBH Bank és azóta se jött meg az összeg.
2025. jan. 28. 14:50
 6/10 anonim válasza:

Azt hittem azonnal megy az utalás. Kiváncsi leszek mikor lesz utalás,majd írd meg légyszi🙂

Mi is MBH-nál igényeltük ugyanakkor de még semmi..

2025. jan. 28. 17:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Azóta megkaptam az összeget, valami délutáni utalásról beszéltek, szóval jóváhagyás másnapján rajta van. 😊
2025. jan. 28. 19:12
 8/10 anonim válasza:
Hány óra felé kaptál e-mailt vagy hívtak? Nekünk ma jár le az elbírálási idő és még sehol semmi…
2025. jan. 30. 13:19
 9/10 A kérdező kommentje:
11-kor. Azóta jött felőle valami hír?
2025. jan. 30. 17:41
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Aki igényelt kinek mennyi idő volt a bírálat és melyik banknál?

2025. febr. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

19 èvesen melyikre jobb autot venni?

Munkàshitelre vagy autohitelre?

Melyik bankban érdemes felvenni a munkáshitelt?

Értem ez alatt, hogy nem egyformák mindenhol a feltételek és a kondíciók. Ki melyik bankot ajánlja és miért?

Megtudná valaki mondani hol tudom beszerezni a munkáshitelhez való TB igazolás formanyotatványát?

Kerestem már égre földre mert E-papír formájában szeretném beadni a kérelmet és elvileg ehhez ki kellene töltsek valami adatlapot amit sehol sem találok. A banki ügyintéző azt mondta, hogy nincs ráírva semmilyen azonosító vagy nyomtatványi azonosító. Találtam CSOK-ost,...

Munkáshitel - Mennyi idő a Biztosítotti jogviszony igazolásának küldése?

Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy ugye a munkáshitelhez egy külön nyomtatvány tartozik, amivel igényelheted a biztosítotti jogviszonyt. Azt mondták kb 8 nap mire hozzák. Ki hogy tapasztalta? Ez több, kevesebb? Köszönöm előre is a segítséget.

Aki felveszi a munkáshitelt az a hitelfelvétel után elemhet felsőoktatásba tanulni?

Annyit tudok hogy akinek diplomája van vagy diákhitele az nem veheti fel a munkáshitelt. De mi van ha most felveszi és utána menne el továbbtanulni?

Fiatalok, ti mire költitek a munkáshitelt?

Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!