Kinek mennyi idő volt, míg elbírálták a munkáshitelt?
Azt hittem azonnal megy az utalás. Kiváncsi leszek mikor lesz utalás,majd írd meg légyszi🙂
Mi is MBH-nál igényeltük ugyanakkor de még semmi..
Sziasztok!
Aki igényelt kinek mennyi idő volt a bírálat és melyik banknál?
Kapcsolódó kérdések:
Munkàshitelre vagy autohitelre?
Értem ez alatt, hogy nem egyformák mindenhol a feltételek és a kondíciók. Ki melyik bankot ajánlja és miért?
Kerestem már égre földre mert E-papír formájában szeretném beadni a kérelmet és elvileg ehhez ki kellene töltsek valami adatlapot amit sehol sem találok. A banki ügyintéző azt mondta, hogy nincs ráírva semmilyen azonosító vagy nyomtatványi azonosító. Találtam CSOK-ost,...
Sziasztok, olyan kérdésem volna, hogy ugye a munkáshitelhez egy külön nyomtatvány tartozik, amivel igényelheted a biztosítotti jogviszonyt. Azt mondták kb 8 nap mire hozzák. Ki hogy tapasztalta? Ez több, kevesebb? Köszönöm előre is a segítséget.
Annyit tudok hogy akinek diplomája van vagy diákhitele az nem veheti fel a munkáshitelt. De mi van ha most felveszi és utána menne el továbbtanulni?
Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!