Mely bankot érdemes választani?
Figyelt kérdés
Hamarosan elkezdek dolgozni,úgyhogy úgy döntöttem bankszámlát nyitok/bankkártyát igényelek,mivel eddig nem rendelkeztem vele,így a diákmunkából szerzett fizetésem az apám számlájára érkezett amiből soha nem látok semmit.
Ezért álláskeresés előtt úgy döntöttem elintézem ezt.Mely bankot érdemes választani? Esetleg OTP bank? Elvégre az nyerte el idén az „év bankja” díjat.
tegnapelőtt 16:26
1/5 anonim 

válasza:

Vannak remek kalkulátorok a neten amivel könnyű összehasonlítani a különböző csomagokat.
3/5 anonim 

válasza:

Olyan bankt válassz, ami majd a pénzügyi szokásaidnak leginkább megfelel. Léteznek olyan számlacsomagok is, ahol díjmentes a számlavezetés, de ennek feltételei vannak, illetve promóciós ajándékot is kaphatsz több bankban is (pl 40-50E Ft-ot).
Keress egy független pénzügyi közvetítőt, ő minden lehetőséget meg tud mutatni.
4/5 anonim 

válasza:

A CIB bankot messze kerüld el, úgy vernek át, húznak le ahogy csak tudnak, a mobilaplikációjuk csapnivaló, 10-ből 9-szer be se lehet lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!