Erste bankban lehet bankszámlaszámra befizetni 18 éves kor alatt?
Figyelt kérdés
Még tavaly, ha jól emlékszem, barátnőmnek se engedték.2014. ápr. 7. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Hogy kell pénzt befizetni bankkártyára?
És hogy kell átutalni egy másik bankszámlaszámra?
Van-e lehetőség Paypalra kívülről befizetni?
Tehát nem adom meg a bankkártyámat és nem is utalok, hanem beballagok a bankba kitöltök egy kp befizetést a Paypal számlaszámára Transfer ID-vel mindennel együtt, akkor vajon megérkezik a pénz rá, vagy csak átutalással lehet?
OTP-s bankszámlaszámra szeretnék pénzt befizetni, de nálunk nincs OTP-s bankfiók, csak Takarékszövetkezeti. Befizethetem ott is a pénzt?
OTP-s bankszámlaszámra szeretnék pénzt befizetni, de nálunk nincs OTP-s bankfiók, csak Takarékszövetkezeti és ezért nem szeretnék beutazni a városba. Befizethetem a Takarékszövetkezeti banknál is a pénzt?
Milyen iratok szükségesek a budabestbank-nál ha személyesen bankszámlaszámra szeretnék utalni?
külföldi àllampolgàr vagyok és nem tudom h nekem lehetséges-e utalni személyenen budapestbankban bankszàmlaszàmra pénzt utalni!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!