Köthet-e ma Magyarországon 78 éves bácsi életbiztosítást 1M ft készpénzre 4 év garanciával?! (Unoka a kedvezményezett. ) Hallottatok már ilyen esetről?!
nem etikátlan 70 év fölött kötni
4 évre?! Vajon vissza tudja-e szerezni, ha meggondolta magát még 30 napon belül?!

válasza:Mi van? Mit kérdezel?
Ez valószínűleg egy befektetési jellegű biztosítási termék lesz.
Mi az etikátlan?
Mi az, hogy négy év garancia?
Miért kell lemondani?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudtam róla, hogy anyu csinált ilyet, a szobámban bukkantam rá, de azt se tudom mi ez? 2005-ben kötötték a szerződést amúgy. Ez azt jelenti, hogy majd fogok kapni x összeget? Légyszi segítsetek, anyu nem lesz mostanában itthon, és tök kiváncsi lettem
Olvasgatom a kérdéseket, és azt szűrtem le, hogy az ég adta világon mindenért adók , meg feltételek garmadával kell rendelkezni, hogy ha több embernek adok el dolgokat, nem csak 1-2 ször 1 hónapban. Most akkor az utca szélén házi almát/szőlőt/ szilvát áruló...
Apám a saját nevén kötött életbiztosítást, melynek az összegét(nagyobb összeg gyűlt össze) nagykorúságom után kivette és lekötötte. Kérdésem, hogy én mint kedvezményezett rendelkezem- e bármilyen joggal ebben az esetben, engem illet- e meg ez az összeg, melyet az én...
Tehát a honlapon olvastam, hogy 10 évre lekötve 110%-os kamatot adnak lejáratnál, de az a szövegből nem derül ki, hogy ténylegesen megkapja-e a kedvezményezett, avagy sem. Konkrétan 100.000Ft-ot kötöttünk le 10 évvel ezelőtt, pontosabban májusban jár le a 10 év, és úgy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!