Most akkor rossz ember vagyok? Bőv. Lent.25F
A párom gyereket akar,mert rossz állapotban van a méhe,és lehet hogy hamarosan már nem lehet neki..
De én nem vagyok még felkészülve rá.és nem vagyok hajlandó belemenni..
Sok betegségből kilábalt már,én ugy vagyok vele,h ebből is ki fog...Nem lesz rossz vége szerintem...
Még élni akarok,bulizni,stb..
Nagyon szeretem,de gyerek nem kell csak pár év múlva...
Teljesen érthető, hogy élni akarsz.. Nálam is ez a helyzet, inkább buli meg utazgatás, minthogy gyerek. Ráér az még. 29/F de a főnököm ugyan ez 37/F..
Amúgy ez valami szabály, hogy bulizni csak 17 éves korig lehet, meg 25 évesen már mindenképp gyerek kell??
Ilyen gazdasági helyzetben, meg ilyen fiatalon az lenne a furcsa ha gyereket akarnál...
Se te se a párod nem rossz ember csak a ti helyzetetekbe felelőtlenség a gyerek vállalás.
A lány fiatal, beteg, képzetlen, nincs munkatapasztalata, lakása. Te fiatal vagy és olyan biztos fizud amiből egy beteget meg 1 gyereket is el lehet tartani nincs.
Mire fel vállalnátok gyereket?
Mi lesz ha egyikőtök ki akkar lépni a kapcsolatból?
Kényszerből együtmaradtok mert a csaj életképtelen?
Ha csak úgy lelépsz a gyerek hajon éhen?
A gyerek érdeke hogy e ilyen körülmények közé szülesen.
egyébként nem szeretne,csak pár év mulva...
de azt mondja fél,hogy rossz vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!