Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem merek anyám szemébe...

Nem merek anyám szemébe nézni, annyira beégtem előtte. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyik nap fürdök, és péniszbá is felállt közben mert ugye meleg víz, marok karcsi, stb... Viszont hugyoznom kellett, azt meg álló farokkal nem lehet, és a kádba sem akartam mert milyen már... Ezért kb 1,5 méterre van a mosdókagyló, és fogtam magam, felálltam a kádban, és elkezdtem onnan a kagylóba célozni, mert így pont olyan volt az íve, hogy belement. Igen ám, de itt jön a bökkenő: rámnyitott anyám, és látta ahogy álló fasszal hugyozok a kádból a mosdókagylóba. Viszont itt még nincs vége, az ilyedtségtől elcsúsztam a kádban, körbehugyoztam a fürdőszobát, a köntösöket, a mosott ruhákat, a fogkeféket, anyám sminkescuccait, egyszóval majdnem mindent, és sikerült a függönyt elkapni a végén(amit nem húztam magamra) és szerencsére nem szakadt le. Az még hab a tortán, hogy amikor elkaptam és sikerült stabilan állnom, a másik kezemmel elszorítottam mostmár a farkam, ami természetesen majd szét durrant ettől, ami egy hangos B*ZDMEG-et váltott ki belőlem. Anyám végignézte, majd kiment szó nélkül. Nem hozta fel másnap a témát, de nem merek a szemébenézni. Mi a tendő?

Normális válaszokat!

2010. aug. 27. 21:04
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/241 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-05 02:14

Büszke lehetsz magadra, ha azért "szuperhíró" neked valaki, mert a f@száról beszélnek...

2011. júl. 13. 19:01
 92/241 anonim válasza:
77%

LOL!Ez már fent van nemkutyán is, sztem nagy sikered lesz a világhálón keresztül való humorizmusban...én vagy 4 -szer végigolvastam.xD mikor elolvastam első sort, elmentem pattogatni kukoricát, gyilkos a sztorid, kb 4 -szer egy olvasás alatt félrenyeltem, még mindíg röhögök.Mondjuk, azt nem értem, ha a kádba marok máriához fordultál, és az ondód simán küldted volna a kádba, vagy ahova kívántad magjelölni a területed, miéárt nem tudtál épp oda hugyozni?

(amúgy már rég rájöttem, hogy SP vagy...)

2011. júl. 13. 19:23
 93/241 anonim ***** válasza:
19%
ez nagyon jó =)), még hol lehet ilyen történeteket olvasni?
2011. júl. 13. 22:09
 94/241 anonim válasza:
16%
LoL már ti betegek vagytok :D miért kell szivatni szerencsétlen gyereket? -.-'' f@sznak pofáztok hülyeségeket. te meg ha még nem tetted meg menny oda anyudhoz és mondj neki annyit hogy ne haragudj... mondjuk én nme tom felakasztottam volna magam a szégyenbe de a sztori tényleg gyilkos :D már fél orája olvasgatom a kommenteket de szo szerint ömlik a könnyem :D gratulálok :)
2011. júl. 13. 22:29
 95/241 anonim ***** válasza:
79%
I <3 nemkutya...:) már másodjára olvastam el :))
2011. júl. 13. 23:11
 96/241 anonim ***** válasza:
84%

Ja én is nemkutyán láttamXDD Ez de lol.xD

Hallod te sem és anyukád sem tanultatok illemet, az biztos.Amúgy miért nem zártad be az ajtót?XD

Ja és egy tipp, ha áll, akkor próbálj nagy ívbe a wc-be célozni, ha kicsit messzebb állsz tőle, akkor pont beletalálsz, és mint kevesebb jön, kicsit közelebb állsz a wc-hez.Ez talán majd beválik.

2011. júl. 14. 01:33
 97/241 anonim ***** válasza:
70%

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

meg is öltél xDDDDD

2011. júl. 14. 01:38
 98/241 anonim ***** válasza:
83%
istenem :D az emberi hülyeség határtalan
2011. júl. 14. 05:19
 99/241 anonim válasza:
70%
H1res lettél fenn vagy a nemkutyán xD !!
2011. júl. 14. 11:36
 100/241 anonim ***** válasza:
88%

Édes faszom, ezzel simán sikert arattál volna egy Leslie Nielsen filmben :D

Egyébként, miért megy itt ekkora vita arról, hogy fake-e a sztori? Akár fake akár nem, a srác egy istentelen gyökér, nincs ezen mit csűrni-csavarni :DD

2011. júl. 14. 12:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!