Nem merek anyám szemébe nézni, annyira beégtem előtte. Mit tegyek?
Egyik nap fürdök, és péniszbá is felállt közben mert ugye meleg víz, marok karcsi, stb... Viszont hugyoznom kellett, azt meg álló farokkal nem lehet, és a kádba sem akartam mert milyen már... Ezért kb 1,5 méterre van a mosdókagyló, és fogtam magam, felálltam a kádban, és elkezdtem onnan a kagylóba célozni, mert így pont olyan volt az íve, hogy belement. Igen ám, de itt jön a bökkenő: rámnyitott anyám, és látta ahogy álló fasszal hugyozok a kádból a mosdókagylóba. Viszont itt még nincs vége, az ilyedtségtől elcsúsztam a kádban, körbehugyoztam a fürdőszobát, a köntösöket, a mosott ruhákat, a fogkeféket, anyám sminkescuccait, egyszóval majdnem mindent, és sikerült a függönyt elkapni a végén(amit nem húztam magamra) és szerencsére nem szakadt le. Az még hab a tortán, hogy amikor elkaptam és sikerült stabilan állnom, a másik kezemmel elszorítottam mostmár a farkam, ami természetesen majd szét durrant ettől, ami egy hangos B*ZDMEG-et váltott ki belőlem. Anyám végignézte, majd kiment szó nélkül. Nem hozta fel másnap a témát, de nem merek a szemébenézni. Mi a tendő?
Normális válaszokat!
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-05 02:14
Büszke lehetsz magadra, ha azért "szuperhíró" neked valaki, mert a f@száról beszélnek...
LOL!Ez már fent van nemkutyán is, sztem nagy sikered lesz a világhálón keresztül való humorizmusban...én vagy 4 -szer végigolvastam.xD mikor elolvastam első sort, elmentem pattogatni kukoricát, gyilkos a sztorid, kb 4 -szer egy olvasás alatt félrenyeltem, még mindíg röhögök.Mondjuk, azt nem értem, ha a kádba marok máriához fordultál, és az ondód simán küldted volna a kádba, vagy ahova kívántad magjelölni a területed, miéárt nem tudtál épp oda hugyozni?
(amúgy már rég rájöttem, hogy SP vagy...)
Ja én is nemkutyán láttamXDD Ez de lol.xD
Hallod te sem és anyukád sem tanultatok illemet, az biztos.Amúgy miért nem zártad be az ajtót?XD
Ja és egy tipp, ha áll, akkor próbálj nagy ívbe a wc-be célozni, ha kicsit messzebb állsz tőle, akkor pont beletalálsz, és mint kevesebb jön, kicsit közelebb állsz a wc-hez.Ez talán majd beválik.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg is öltél xDDDDD
Édes faszom, ezzel simán sikert arattál volna egy Leslie Nielsen filmben :D
Egyébként, miért megy itt ekkora vita arról, hogy fake-e a sztori? Akár fake akár nem, a srác egy istentelen gyökér, nincs ezen mit csűrni-csavarni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!