Kaptatok már rajta embert ahogy állatot mérgez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3-as, nem kell válaszolni a kérdésre, hogyha nem tudsz olyan írni, ami a kérdéshez kapcsolódik.
A te idehányt szövegenek semmi köze ehhez.
Kérdező: igen, láttam, méghozzá a mi macskánkat mérgezte meg a szomszéd.
Jelentettük, de természetesen semmi érdemi nem történt, viszont a macsek belepusztult.

válasza:További kérdések:
Mennyi a haltetem?
Számítógép, modern eszközök, modern élet mind az állatok életterét veszik el és életben maradási esélyeiket rontják. Aki félti az állatokat, úgy tudna a leginkább segíteni rajtuk, ha ezekkel az eszközökkel nem élne és nomád életmódra váltana. Miért nem teszik?
Nagyon bánt a dolog, de nem akarok közvetlen konfliktust a szomszéddal, mert nem teljesen százas a pasas. Nem tudhatja meg, ki és hol jelentette.
Ültem egy kocsiba, vártam valakire. Láttam, hogy ott megy egy nő meg a pasija. Egy kutya is ment velük, drága fajtánbak tűnt. Felelőtlenül, póráz nélkül sétáltak vele. Hirtelen egy kocsi ment az irányukba, a kutya pedig kiszaladt elé. A nő lek-betűzte a kutya anyját,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!