Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Kaptatok már rajta embert...

Viktor9309 kérdése:

Kaptatok már rajta embert ahogy állatot mérgez?

Figyelt kérdés
Ha igen hogy reagáltátok le? Én biztos pépesre verném a fejét

2024. febr. 24. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Ahogy felakasztott egy kutyat, szettaposta egy kiscica fejet mert valaki adott a cicanak egy szelet szalamis kenyeret es ő mint hontalankent ugy gondolta, hogy azert megkell taposni a macsekot, hogy elvegye tőle. Ahogy befullasztottak kutyat a vizbe egy zsakba. Ahogy lelőttek egy disznot es feldolgoztak. Mérgezesen nemkaptam rajta senkit.
2024. febr. 24. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Egyszer belehugyoztam egy hangyabojba,az számít?
2024. febr. 24. 10:56
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
60%
Minden nyáron levágok 15-20 kakast. Kb hetente 5x halakat vágok fejbe, és pucolom meg. Régebben disznót is öltem. Rengeteg legyet, egeret, patkányt megmérgeztem. Kegyetlen vagyok, mi?
2024. febr. 25. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
15%

3-as, nem kell válaszolni a kérdésre, hogyha nem tudsz olyan írni, ami a kérdéshez kapcsolódik.

A te idehányt szövegenek semmi köze ehhez.

Kérdező: igen, láttam, méghozzá a mi macskánkat mérgezte meg a szomszéd.

Jelentettük, de természetesen semmi érdemi nem történt, viszont a macsek belepusztult.

2024. márc. 3. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendszeresen irtom a kártevőket. Önellátó vagyok hús és növények szempontjából is.
2024. máj. 3. 12:52

További kérdések:

Akinek tényleg fontos az állatvédelem, miért nem megy ki az erdőbe élni?

Számítógép, modern eszközök, modern élet mind az állatok életterét veszik el és életben maradási esélyeiket rontják. Aki félti az állatokat, úgy tudna a leginkább segíteni rajtuk, ha ezekkel az eszközökkel nem élne és nomád életmódra váltana. Miért nem teszik?

Hol lehet bejelenteni, ha azt tapasztalom, hogy a szomszédban folyamatosan láncra verve tartanak egy állatot?

Nagyon bánt a dolog, de nem akarok közvetlen konfliktust a szomszéddal, mert nem teljesen százas a pasas. Nem tudhatja meg, ki és hol jelentette.

Erről mi a véleményetek?

Ültem egy kocsiba, vártam valakire. Láttam, hogy ott megy egy nő meg a pasija. Egy kutya is ment velük, drága fajtánbak tűnt. Felelőtlenül, póráz nélkül sétáltak vele. Hirtelen egy kocsi ment az irányukba, a kutya pedig kiszaladt elé. A nő lek-betűzte a kutya anyját,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!