A háztáji disznóvágás állatkínzásnak számít?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kevés ember tud már úgy biztos megélhetést kialakítani, mint néhány (nem sok) közismert állattartó és/vagy zöldség/gyümölcs termesztő kisgazdaság? Vagyis akiket nagyon megismert az ország az elmúlt években. Akik termékei egészségesek, természetesek (legfeljebb csak...
Régen a tsz ek sertésével foglalkoztak az emberek,de nem ők vették a takarmányt,se a disznót.Még ha 20 évig foglalkozik jószággal valaki akkoris csak a támogatások miatt éri meg.Eleve olyan gyökér emberek vannak hogy hiába adja az ember olcsón a disznóhúst,a sok...
4-5 3hónapos háztáji baromfiaink marek betegséges tüneteket produkáltak, 2 elpusztult a többi látszólag rendbe jött, elkülönítettem őket egy másik helyiségben, hogy lassítsam a fertőzést. Valamelyik gyorsabban, valamelyik lassabban épült fel. Vissza engedhetem a...
Mostanában elég gyakran olvasom azt hogy valaki állatvédelmi okok miatt lett vegán/vegetáriánus. Szóval ez akkor is így lenne, ha nem nagyüzemi körülmények között, hanem kizárólag családi gazdaságokban folyna a haszonállat tenyésztése és feldolgozása?
Gondolok itt arra, hogy ne lehessen saját birtokon belül disznót, csirkét, marhát gyilkolni, csakis kizárólag nagyobb cégeknek lenne erre lehetőségük. Azért öltött fel bennem ez a kérdés, mert sokat gondolkoztam azon, helyes-e, ha egy kisgyerek végignéz egy csirke,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!