Ti elítélitek, ha valaki igazi szőrmét hord?
7 nek.
Akkor te még nem láttad azt a felvételt hogyan nyúzzák meg szerencsétlen rókát.
Kihúuzza a ketrecből nyakánál fogva, ütlegeli egy husángal a fejét, még rá is tapos a nyakára. Az állat ugyan mozgás képtelenné válik de mozgatja a száját. Lerántja a bőrét, majd a dögökre teszi a csupasz testet. Ám egyszer csak a csupasz test feje emelkedik, és nézi a saját testét.....
Nyilván nem vagyok nagyon tisztába, hogy pontosan hogy van ez, én is láttam szörnyűbbnél szörnyűbb videókat, de lenne egy kérdésem: MINDENHOL így csinálják? Mert olvasni mindenfélét lehet, sőt olyan is volt, hogy kiderült egy cégről hogy a felvétel amit közzétett valaki az interneten, több éves, és humánusabb megoldást találtak a szőrmére.
Félreértés ne essék, nem védeni akarom az állatkínzókat, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mindenhol így csinálják, vagy esetleg vannak kivételek?
Mielőtt elítélnétek, soha életemben nem vettem még szőrmét, nem is fogok, ahogyan valódi bőr ruhát/cipőt sem, csak nem tudom, hogy mi az igazság.
14-es vagyok, csak azért kérdeztem, mert én is olvastam olyat (ami alatt a humánusabbat értettem), hogy előtte elaltatják az állatokat, mert mondjuk idősek, vagy betegek, vagy egyszerűen tartják őket, és amikor elpusztul (elvileg) természetes módon, akkor kezdenek bele.
Mondjuk ez se valami frankó megoldás, hiszen egy elpusztult állatnak meg kell adni a tiszteletet, hogy a testét békében hagyjuk, de még mindig jobb, mint az élve nyúzás:(
Utolsó, ne haragudj, de nem lehetsz ilyen naiv:D
Persze, megvárják míg elpusztul az állat természetes módon, ami lehet 5 év, de lehet 15 év is, ők meg addig szépen bánnak velük és malmozgatnak....
Ki kell ábrándítsalak, ilyen SEHOL nincsen. Max olyan, hogy előtte árammal sokkolják őket vagy elaltatják őket. De attól még rossz körülmények között élnek sajnos, egy ketrecben, ahol meg sem tudnak mozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!