Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez milyen szúnyogfajba tartozik?

Ez milyen szúnyogfajba tartozik?

Figyelt kérdés

[link]

Ez milyen szúnyog?

Nem értem miért nagy és miért van 2 pár lába...

2017. máj. 15. 06:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezzel nagyon vigyázz,bemegy a lakásokba és lepetézik a szekrények mögött meg az ágy alatt,kb 2 héten belül kikelnek és ellepik a lakást.Csípése fertőző és hólyag marad a helyén.Ha nem kezeled le elüszkösödik.Majd leamputálják a karod vagy a testrészt.
2017. máj. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Mi tartozik bele a pótdíjas szolgáltatásokhoz?

Az orange ro-nál vagyok bérletes és a bérlet kb. 3700 forint. Erre meg rátettek még 3850 forintot. Olvastam,hogy ilyen a horoszkóp,játékok,videók stb. Ezek közül nem játszottam internetes játékokat illetve horoszkopót sem. A youtubot használtam. Ez számít...

Ki lehet deríteni, hogy kihez tartozik egy telefonszám?

Találtam egy kutyát bilétával és telefonszámmal. Már többször hívtam, de nem veszik fel. Nincs egy gyors mód arra, hogy kiderítsem kié a telefonszám? Címet vagy nevet megtudni?

Honnan tudnék olyan telefont rendelni amelyiknek olyan billentyűzete van hogy minden gombhoz tartozik egy betű?

Olyasmi kéne mint ez,csak újonnan: Kerestem már mindenhol de nem találtam,csak használtat.Próbáltam már az árukereső.hu -t de ott se találtam ehhez hasonló telefont

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!