Voltak màr halaim de kinai paradicsom halam soha, garnèlàval lehet etetni? Tàplàlèkkènt tekintene rà? 😀
Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 19:40
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Nekem van, garnélákkal együtt tartom, de elég szelíd példányt sikerült kifognom, nekem nem bántja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Meg marad a Dánióhal a paradicsom hal és vitorláshal mellett?
Rég óta van paradicsom halam meg vitorlás halam együtt most vennem kellett pár vitorlást és a boltos véletlenül adott 3 dániót szóltam neki de mondta hogy az ajándék de félek h bántják majd őket a vitorlás halak...
A Paradicsom halam és a betta halam boxoltak. Mit tegyek?
össze verekedtek de nem tudom hogy mi ér. lécci segítsetek
A paradicsom halat ha külön teszed szaporítani hány fokra kel beállítani a vizet?
és az ivadékot mivel kell etetni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!