Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Azzal, hogy a sertéssel...

Azzal, hogy a sertéssel megeteti az ember a moslékot lényegében kannibalizmusra kényszeríti? Mivel nagy része a mosléknak sertéshús.

Figyelt kérdés

2016. szept. 18. 11:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Eszed tokjána nagy része sertéshús, ha van is benne, max elenyészően kis maradék. A disznó pont olyan állat, aminek szinte minden részét felhasználjuk.
2016. szept. 18. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Vegyél vissza a stílusodból első, azt se tudod minaz a moslék.. Azt az emberek hagyják meg kész ételeket, nem a fel nem használt részek, te vadállat!
2016. szept. 18. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Végülis mindegy mennyi része hús sőt sertéshús a mosléknak attól még igaz..
2016. szept. 18. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én hordtam nekik éttermi moslékot, még a csontot is elropogtatták...😊 Amúgy nem lesz tőle baja, ha nem kap sokat (húst), mert magas a fehérjetartalma, így felfordulhat tőle. De kérdésedre válaszolva igen, ez kannibalizmus. De vadon is kikezdik egymást, nehogy azt hidd, hogy otthagyná ha találna egy tetemet. Úgyhogy nem kell ebbe túl sokat képzelni, ez nem egy akkora dolog. Ha sokat jársz az erdőn, ott is megfigyelheted, hogy ahol sok csontot találsz megrágva, azt valószínűleg a disznók hagyták ott, ad 1: mivel értékes fehérjeforrás, ad 2: a csontok és agancsok értékes kalciumforrás, ad 3: valószínűleg csak a disznó rendelkezik olyan fogazattal, hogy képes legyen ezeket megrágni.
2016. szept. 18. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
A moslékon felnevelt disznó húsa a lehető legrosszabb minőségű, a használt olajtól kezdve minden olyan kaját tartalmaz, amit mi már nem eszünk meg, mégis visszaforgatjuk ilyen formán. Ez az egyik legrosszabb amit saját magunk ellen elkovethetunk. Ja, és van olyan ismerősöm, ahol a disznóólba be tudnak menni a baromfik és amelyik nem elég gyors, annak meszeltek. A saját szememmel láttam, mit művelnek a disznók a baromfival. Nagyon durva, mint egy igazi horrorfilm.
2016. szept. 18. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:

"Ja, és van olyan ismerősöm, ahol a disznóólba be tudnak menni a baromfik és amelyik nem elég gyors, annak meszeltek."

- ezt fejtsd ki légy szíves jobban.

2016. szept. 18. 12:29
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

#5/6 Ezt fejtsd már ki! Használt olajat eszik a disznó??? Ennyire városi barom nem lehetsz? Tudod mi a moslék??? A megmaradt étel, plusz a felhasználás során megmaradt élelmiszerek hulladékai. Pl. Krumplihéj, paprikacsuma, meg ilyenek. A használt olajra szigorú szabályozás van, amivel EL KELL SZÁMOLNI, ezenkívül nem értem például, hogy 60 liter főtt krumplitól miért lesz minőségileg rosszabb a húsa, mint a szójától, meg a halliszttől, csontliszttől, meg ilyenektől. Ez a moslék téma egy baromság! Egyél olyan disznót, ami halgénekkel van módosítva, hogy jobban felvegye a vizet, aztán süsd ki a te tarjádat, meg az enyémet, és nézd meg a különbséget!

Amúgy az én disznóim is ettek meg néha egy-egy tyúkot, 3.-os környezetismeret: A disznó MINDENEVŐ!!!

2016. szept. 18. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Sőt! Győrszentivánra invitálnék minden olyan embert, aki a nagyüzemi állattartás híve. Győrszentiván gönyűi oldalán van egy döggyár. Ott takarmányt készítenek. Nem kell sok logika, hogy kitaláljátok, miből mi készül. De menjetek arra, szívjátok be a bűzét, nézzétek a milliós sirályseregletet, aztán irány a Tesco, mert a tarja kilója most csak 900.- Ennél az én moslékoltatott malackám húsa biztos rosszabb...
2016. szept. 18. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem adtunk húst a disznóknak. A konyhából max a zöldségeket kapták meg, mást nem. Ezen kívül lucernát, szemes takarmányt kaptak. Tápot èletükben nem láttak.
2016. szept. 18. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:

Igazából már eltértünk a kérdés saját fajta megevő jellegétől...


De ha engem kérdeztek nekem a legszimpatikusabb a "makkon perdült mangalica" - ahogy több szakács is nevezi a sertés élelmezés e vállfaját.

2016. szept. 18. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!