Két tengerimalacnak elég ennyi hely?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Meg ha esetleg tudnátok a következő kérdéseimre választ adni megköszönném! -Mennyit eszik egy nap és milyen időközönként? - Mennyit kell kivenni egy nap? -Rágják a ketrecet? - Hány tengerimalacot ideális tartani és mekkora helyen? - Ténykeg 20 percenként...
Lehetoleg indokoljatok meg miert😅 Lehet egyedul tartani oket? Este hangosak? Kb mekkora hely kell nekik? A sulibol 2-4 kozott jovok haza, utana itthon vagyok Valaszokat koszii💓
Van egy 3×4m ,,szobánk" Az elég nekik? Nagyon jól kijönnek. Nyáron az egész udvar az övék sac/kb 10x10m De telén elég lenne nekik? Tudom hogy SZINTE HIHETETLEN HOGY JÓL KIJÖNNEK de.... nem tudom :) volt időm az összeszoktatásra. De azért ha egyszer is...
Egy 100x50es ketrecről van szó. Amit tudni kell, hogy nem lakunk olyan nagy lakásban. Van erkély, de oda nem tehetem ki télen vagy kánikulában a malacokat. Az udvar pedig ugye közös. Egy olyan szekrény/asztal nincs amire tehetném. A földön meg kerülgethetném (mert a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!