Pitont és vadászgörényt tarthatok kisbaba mellett?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ja, játszhasson velük.. Egy kisbaba nagyon óvatosan szokta megfogni az állatokat. Arról híresek. Peeeersze, tudjuk, a tiéd nem olyan mint a többi kisbaba.
Szerencsétlen állatok védekezésből majd megharapják.
“védőnő mit mond, ő engedi?”
Kit érdekel egy kamu diplomás nőci véleménye

válasza:

válasza:Nem értem, hogy x hónapos terhes vagy, és most tűnik fel, hogy milyen állatokkal éltek együtt?
És ha azt mondjuk, hogy jaj ne, akkor kipakolod a pitont meg a görényeket?
Az egymáshoz szoktatást érettségtől függően nagyon max kisgyermekkorban kezdeném el (4-5 év), semmiképp nem előbb, míg úgy érzem nem fogja fel a dolgot.
Alapvetően ezek nem kutya-cica állatok, holott azok is potenciális veszélyt jelentenek egy kisgyerekre és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Akinek van kutya a lakasba, es kisbabaja lesz/vagy van. Hogy oldja meg a dolgokat? Gondolom itt az ugatasra Vagy a vedlesre, szorhullasa amit benyelhet a baba?! Stb stb.
Ma megnéztük a fiúmmal a mesét, és heves vitát váltott ki közöttünk a kérdés Mort mentális állapotát illetően. A fiúm szerint autista, de szerintem csak szimplán kisbaba. Mi a véleményetek erről? Szerintem nagyon csúnya dolog ilyen jelzővel illetni ezt a karaktert. :(
Mikor kezdte simizni? (persze felügyelettel)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!