Mennyibe kerül egy állatorvosi kivizsgálás?
Figyelt kérdés
Páromék tengerimalacának egy elég nagy csomó van a bal felső lábánál. Gyorsan nő nem rég még csak egy kis pötty volt most már keresés nélkül is kitapintható.
Ők nem akarjak elvinni orvoshoz, mert úgyis drága, párom elvinné, de suliba jár nincs túl sok pénze, annyi van amennyit gyakorlatra kap. Én szívesen kifizetném, de az én pénztárcám sem végtelen sajnos. Ezért erdekelne hogy nagyjából mennyibe kerülne így az első vizit amíg megnézi hogy mi a baj?
tegnapelőtt 17:50
1/3 anonim 

válasza:

A mi állatorvosunknál kutya-cica 18.000, egzotikus állat (ennek számít nyuszi, rágcsáló, hüllő, stb.) 28.000. Agglomeráció, nem a legalja doki.
2/3 anonim 

válasza:

Bocs, elküldtem, mielőtt befejeztem volna. Szóval ez csak az, h megnézi, megtapogatja, ha kell valamilyen komolyabb vizsgálat, mint pl labor, rtg, uh, biopszia, stb. azok még egyszer annyit rádobnak minimum. Szóval szerintem 50-60 ezer a minimum, amit első körben otthagytok.
3/3 anonim 

válasza:

Egy vizit nem eget rengető összeg, ha műteni kell, az már lehet az. Nagyon nem mindegy, az ország melyik részén, de olyan doki kell, aki ért az egzotikus állatokhoz. Adott helyen kell érdeklődni, és ha előre látjátok, hogy nem fér bele, előre lehet részletfizetést kérni. A legtöbb doki partner szokott lenni ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!