Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Közép schnauzerrel lehet...

Közép schnauzerrel lehet őrzővédőzni?

Figyelt kérdés
Nem az lenne a cél, hogy a legprofibb, legeredményesebb ÖV kutya legyen...

2020. dec. 16. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan hozzá a képessége, miért ne lehetne? Ha már BC-vel megcsinálták az IPO 3-at,a koreográfiát egy zsákmányos kutyával simán meg lehet csinálni.
2020. dec. 16. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, sőtt kb az összes fajtával lehet egy bizonyos szintig, ha a kutya zsákmányos...
2020. dec. 17. 05:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha kellően jó ösztönkészletű és idegrendszerű! A szülőkkel, nagyszülőkkel dolgoztak? Ha nem, ha csak küllemre tenyésztett vonal, sajnos sok potenciál nem lesz benne. De eljátszogathat a segéddel.
2020. dec. 17. 15:31
 4/4 MonRo ***** válasza:
Igen, lehet, alapvetően olyan fajta, ami alkalmas erre a sportra, munkára.
2020. dec. 27. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Milyen szempontok alapján lenne érdemes választanom a közép schnauzer és a német pincser között?

A leírások alapján mindkettő fajta pont, hogy még illik hozzám... Még pont olyanok, melyeknek ki tudom elégíteni az igényeiket, kényelmesen. Egy husky mondjuk már nagyon nem ilyen... És ezek még méretben is illenek hozzám. Igényekben relatíve hasonló még a dalmata...

Az óriás schnauzer bírja kint a magyarországi telet?

Az ismeretségi körünkben egy tacsi megfagyott kint. Tudom, egy tacsi meg egy óriás snaci között nagyon nagy a különbség. De akkora, hogy nem lesz baja kint egész télen? Egészséges felnőtt kutya. Az orra nagyon hideg, emiatt is gondolom, hogy fázik. Van hely, ahol...

Amstaff és argentin dog mellé schnauzer?

Lesz elég aktív a meglévő 2 kutyához?

Óriás schnauzert melyik kennelből érdemes venni?

Én úgy látom feketékkel nem nagyon foglalkoznak, olyat meg nem is találtam ahol BH, IPO vizsgás kutyákkal tenyésztenének :/

Orosz fekete terrier mennyire hullatja bent a szőrét egy közismerten nem (nem annyira) szőrét hullató óriás schnauzerhez képest?

Azt tudom, hogy az orosz szőrét másfél havonta vágni kell, de ettől még hullathatja. Vagy jobb esetben nem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!