Közép schnauzerrel lehet őrzővédőzni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A leírások alapján mindkettő fajta pont, hogy még illik hozzám... Még pont olyanok, melyeknek ki tudom elégíteni az igényeiket, kényelmesen. Egy husky mondjuk már nagyon nem ilyen... És ezek még méretben is illenek hozzám. Igényekben relatíve hasonló még a dalmata...
Az ismeretségi körünkben egy tacsi megfagyott kint. Tudom, egy tacsi meg egy óriás snaci között nagyon nagy a különbség. De akkora, hogy nem lesz baja kint egész télen? Egészséges felnőtt kutya. Az orra nagyon hideg, emiatt is gondolom, hogy fázik. Van hely, ahol...
Lesz elég aktív a meglévő 2 kutyához?
Én úgy látom feketékkel nem nagyon foglalkoznak, olyat meg nem is találtam ahol BH, IPO vizsgás kutyákkal tenyésztenének :/
Azt tudom, hogy az orosz szőrét másfél havonta vágni kell, de ettől még hullathatja. Vagy jobb esetben nem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!