Mit csináljak, hogy kakiljon?

Hááát, szerintem nem normális, hogy remeg, és az sem, hogy negyedik napja nem tud kaksázni...biztos azért remeg, mert görcsöl a pocakja, vagy esetleg lázas?
Ha meg mered neki mérni, akkor végbélben kell, és ha 39 felett van, akkor lázas!
Hívd fel az állatorvost, és mondd el neki a tüneteket, ez a legegyszerűbb, és Ő biztos egyből mondja, hogy mi legyen...
Végülis gondolom fizettél érte, valamennyi felelőssége van neki, hogy rendben legyen az állatka, akit megműtött, nem?
Jobbulást a négylábúdnak :-)

38,5 a normális testhő, 39 még csak hőemelkedés. Nekem annó a műtét után mondták, hogy vegyek neki Royal Canin direkt műtét utánra szánt konzervet, pont azért, hogy ne fájjon neki a kakálás, és pár napig semmi szilárdat ne kapjon.
A tej jóötlet, az lehet, hogy meghajtja, vagy esetleg kefír, az is meghajtja, és még a bélflórának is jót tesz.
A mozgás is megindíthatja a székletet. Remélem minden rendben lesz! Vigyázzatok rá!

Az én kistermetű kutyusom is csak 3 nap után kakilt az ivartalanítása után. De akkor akkorát, mint egy dinoszaurusz:D
Én adtam neki sima joghurtot, az higítja a székletét.
A remegést nem tudom, talán a stressz, vagy fáj neki még a seb. Varratszedésnél majd említsd meg a dokitoknak.

Ez szörnyen hangzik. Az enyémek másnap már ugyanúgy működni szoktak a műtét után, mint előtte.
Egyszer volt egy csúnya szorulásunk egy nagy darab csonttól. Az állatorvos tanácsára adtam szardiniát tejjel. Rettentő hatásos volt. :))

Akiteki, azért egy szuka kutyánál más az ivartalanítás, mint egy kannál.
Kérdező, volt kaki azóta?:)

13:29
3 ivartalanított szukám van-volt. +2 macsek. Egyiknél sem volt ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!