Túl sok séta okozhat komoly problémákat?

válasza:Egyrészt, ez nem nagy táv.
Másrészt, ha nem életképtelen fajta (nyomott orrúak, akiknek külön műtét kell ahhoz, hogy elég levegőt kapjanak).
Valószínűleg a tiédnek ez kicsit sok volt így, lassabban kellett volna ezt felépítenetek.

válasza:Most fogadtatok egyebkent orokbe, ezert kezdtetek el csak most szoktatni a setahoz?
Miert lepcsozik? Rendszeres, sok?
Kapcsolódó kérdések:
30 múltam, b. 1 éve van új fogorvosom, most derült ki, hogy fogínysorvadásom van. Eddig azt se tudtam, mi az. Most utánanéztem, tünete pl. az ínyvérzés fogmosásnál. Na az nekem kb 15 éve megvan. Többször mondtam az előző fogorvosnak. Ill. a fogaim körül ott vannak a...
Tapasztalatok? Műtét után milyen gyorsan gyógyult?
Kevés mozgás, nem túl szabályos, de sok-sok ülés, ritka, de intenzív terhelés. Huszonéves férfi. Viszont enyhén zsibbad és érzékeny a féloldali medencém, tomporom, gátam, lágyékom, herém majd az egész lábam és (féloldali(!)) erekciós és enyhe inkontinenciás problémám...
Január óta járkálok körbe körbe már mindenütt 3-szor voltam,egyre gyengébb vagyok,megtámadta eddig a tüdőt,szivizmot vagy aortát,homloküreget és höhögök!Már nyithatnék egy Gyógyszertárat,mindenütt felirnak valamit de mindenhol azt mondják ezek nem okozhatnak ilyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!