Hogyan tudnám rászoktatni a kutyámat arra, hogy jelezze az idegeneket?

válasza:

válasza:1x 2x hívj be egy arra sétáló nyitott idegent, az illető ijessze meg valahogy és ezt jutalmazd meg... Nem írom le részletesen, mert azért veszélyes játék lehet ez, a legjobb egy kiképző segítségét kérni.
Milyen kutyus?
énkutyámmal is ezvan.
Senkit sem bánt ha valki elmegy a kerítés előtt az összes kutya ugat az utcában az én kutyám meg csak fekszik és nézi h mivan. MOndjuk ő még fél éves de akkorsem .
Multkor jöttek hozzánk a rendőrök mert kerestek vmit és még nemhogy megugatta volna nem. még odavitte neki a játékot hogy dobja el neki meg lefeküdt elé hogy simogassa.
Multkor meg jöttek hozzánk a fűtést csinálni kint csinálta a bácsi és azért kellet bezárni mert nem hagyta nyugton dolgozni mert folyton ott mászkált a lába alatt nem azért mert nem bírta volna az idegent.
Ez elég furcsa nekünk is mondjuk ő nyugodt fajta kutyának mondgható mivel Golden Retriever , de azért ennyire nelegyen nyugodt.
Szóval engem is érdekelnek a válaszok :D

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kistestű kutyáról lenne szó.
Úgy értem, hogy ne az egész udvaron vécézzen, hanem egy megjelölt helyen.
Hogyan lehetne rászoktatni, hogy jelezzen, hogy igazi házörző legyen?
A párommal vettünk egy 9 hetes Beagle kiskutyát . Fajtiszta féregtelenítve, oltva stb.1 hete van nálunk de ennyi után is ha egy msp re magára hadjuk és nincs kézben akkor ordít/nyűszít .És nem hagyja abba fél óra után sem, h akell végig ordítja az aegész éjszakát. Ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!