Hogyan tudnám rászoktatni a kutyámat h egy helyen végezze el mindig a dolgát?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
puli kutyámat nem birom rászoktatni arra hogy menjen be a házába ha betuszkolom röktön kijön kinn is alszik a kenelbe(fedett)
Ha kutya vagy macska van a közelben, akkor majd' átharapja a kerítést, úgy ugat, ha viszont ember, akkor oda sem néz. A minap úgy loptak a kertünkből, hogy a kutyám nyugodt szívvel végignézte. Bárki belép az udvarra, örül neki. Most lesz 1 éves, lehet, hogy még fiatal...
Nagyon válogatós, még sosem evett olyan jóízűen, mint ahogy a többi kutya szokott.. hiába főzök neki, hol megeszi, hol nem... vannak napok, amikor szinte alig eszik. Pedig amúgy nagyon aktív, rengeteget fut, játszik, jókedvű, de a kajával nme lehet motiválni.....
Én vagyok a falkavezér, a gazdija. Ezt szeretném elérni, csak félek, mert az előző kutyusomnál nem tudtam ezt elérni, pedig nagyon sokat foglalkoztam vele.:( Miket csinálhatok, hogy a falkavezérnek tekintsen? Egyébként palotapincsi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!