válasza:Van, nem tartok mihaszna szobavakarcsokat :)
Kutyának kint a helye, ott meg piszkít egy helyre a normálisabbja :)

válasza:

válasza:Várj,megosztom veled a titkom.
Zacskó -> lehajolok -> felszedem -> kidobom.

válasza:Kis zacsi kezemre húzom, megfogom zacsit felhúzom csomót kötök rá és a legközelebbi kukába kidobom.
A házba csak éjszakára engedem be annyit meg kibír. Udvaron meg van egy fix hely ahová eltudja végezni a dolgát ott meg lapáttal szedem fel

válasza:Udvaron két lapát: [link]
Utcán zacskó, leginkább "uzsonnás"(olcsóbb, mint a kutyakaki felszedőknek árult) vagy használt zöldség, gyümölcs, pékáru zacsi.
Amúgy meg falun lakom, sokat járunk a rétekre, szántók melletti utakra, ahol nem jár senki, ott nem szedem, főleg, hogy sokszor a fél m-es gazba pottyantanak.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ki lehet dobni, kell külön szemetes neki?
Milyen gyakran szeditek fel a foldrol?
Van felénk egy kis füves park, ahova régen szerettünk kijárni. Mostanában már szinte csak kutyások járnak ide. Voltam itt valamelyik nap, 1 négyzetméteren átlagosan úgy 2 adag kutyaszar van. Amikor nagyobb a fű akkor észre sem veszi az ember és ha csak keresztben...
Nem látom, mikor és melyik kutya, így nem tudom a gazdáját megkérni, hogy ne előttünk intéztesse.
Az utcát összeszaratja a kutyájával, és nem szedi össze, mint a normális gazdák. Meguntam és gyerekes bosszút álltam.
Kertes ház. Kutyussal. Ti hova teszitek a kutyaszart? Érdemes beásni a földbe? Lehúzni a WC-ben? Vagy kukába?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!