Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a jól bevált kutyaszar...

Mi a jól bevált kutyaszar felszedő technikátok?

Figyelt kérdés

2021. nov. 15. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Meghaladja a képességeid felszedni a kutyád után a terméket? xD
2021. nov. 15. 17:18
 2/11 anonim válasza:
13%

Van, nem tartok mihaszna szobavakarcsokat :)

Kutyának kint a helye, ott meg piszkít egy helyre a normálisabbja :)

2021. nov. 15. 17:26
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Három vastag szatyort egymásba helyezek és kettéhajtom az így keletkezett alkalmi védőkesztyűt és nem odanézve felszedem a kakit vele. Mindvégig a lehető legtávolabb eltartva magamtól diszkoszvető mozdulatba kezdek, majd a pörgés csúcspontján egyetlen gyors mozdulattal engedek a szorításnak. Ekkor már odapillantok, hogy tényleg elrepült-e és ellenőrzésül vigignézem hogyan repül ki az atmoszférából. Ha mégis visszaesne úgy, hogy a súrlódástól nem gyullad fel és ég el, akkor utánamegyek és megismétlem a módszert. A szatyrot utána a legközelebbi vegyi hulladékgyűjtőbe kidobom és addig ügyelek rá, hogy semmihez ne érhessen hozzá.
2021. nov. 15. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Várj,megosztom veled a titkom.

Zacskó -> lehajolok -> felszedem -> kidobom.

2021. nov. 15. 17:34
 5/11 anonim válasza:
53%
Nézd meg hogy a Vitya hogy szedi a szavazóit.
2021. nov. 15. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ, milyen állagú.
2021. nov. 15. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Kis zacsi kezemre húzom, megfogom zacsit felhúzom csomót kötök rá és a legközelebbi kukába kidobom.

A házba csak éjszakára engedem be annyit meg kibír. Udvaron meg van egy fix hely ahová eltudja végezni a dolgát ott meg lapáttal szedem fel

2021. nov. 15. 17:38
 8/11 anonim ***** válasza:
82%

Udvaron két lapát: [link]

Utcán zacskó, leginkább "uzsonnás"(olcsóbb, mint a kutyakaki felszedőknek árult) vagy használt zöldség, gyümölcs, pékáru zacsi.

Amúgy meg falun lakom, sokat járunk a rétekre, szántók melletti utakra, ahol nem jár senki, ott nem szedem, főleg, hogy sokszor a fél m-es gazba pottyantanak.

2021. nov. 15. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha kenőcsös állagú akkor nem szedem fel mert szétkenem a fűben és volt már, hogy kicsit hosszabb körömmel kiszakítottam a zacskót a folyamat közben és tiszta szar lett az ujjam. Amúgy meg zacskót húzok a kezemre, felszedem és átfordítom a zacsit aztán becsomózom. Lehetőleg nem a hártya vékony fajta zacskót használom.
2021. nov. 15. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem, nézek oda/ úgy teszek mintha nem az én kutyám csinálta volna és arrébb állok.
2021. nov. 15. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A kertben összeszedett kutyaszarral mit kell csinálni?

Ki lehet dobni, kell külön szemetes neki?

Kit kell felhívni kutyaszar eltávolítás miatt?

Van felénk egy kis füves park, ahova régen szerettünk kijárni. Mostanában már szinte csak kutyások járnak ide. Voltam itt valamelyik nap, 1 négyzetméteren átlagosan úgy 2 adag kutyaszar van. Amikor nagyobb a fű akkor észre sem veszi az ember és ha csak keresztben...

Hogyan lehet egy kutyát leszoktatni/elriasztani arról/attól, hogy a házunk elé szarjon?

Nem látom, mikor és melyik kutya, így nem tudom a gazdáját megkérni, hogy ne előttünk intéztesse.

Az baj, ha összekentem a szomszéd kilincsét kutyaszarral?

Az utcát összeszaratja a kutyájával, és nem szedi össze, mint a normális gazdák. Meguntam és gyerekes bosszút álltam.

Kutyaszart hova teszitek?

Kertes ház. Kutyussal. Ti hova teszitek a kutyaszart? Érdemes beásni a földbe? Lehúzni a WC-ben? Vagy kukába?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!