Hányat kéne beadni neki?

válasza:

válasza:

válasza:Használati utasítást olvasd el! (Szerintem amúgy az állatorvosnak lesz igaza)
Egy website-on... ez amúgy tudod, hogy eleve rossz kezdet. Ha nem érdekel, mit mond a doki, akkor minek fordulsz hozzá?? Kérdezd meg a ChatGPT-t, oszt' jól van. A doki is jobban jár (mondjuk lehet, hogy a kutya nem)

válasza:

válasza:

válasza:Egy állatpatika weboldalán láttam a hármat és azért kutakodtam, mert már régebben kaptuk és nem voltunk biztosak benne, hogy jól emlékszünk e, de megtaláltuk időközben a papírt, amit a doktor adott.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Még annyi lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt megy ki belőle a hatása, mert arról tényleg nem tudunk semmi információt (szerezni)?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tegnap este hányt egyet, barnás-feketés volt, félig-meddig híg is. Ez ma kb ugyanabban az időben megismétlődött. Ezen kívül semmi baja, olyan mint máskor. Ugrál napközben, de alszik is. Szilárd kutya kaját a kap, füvet esetleg rágcsálhatott egy keveset, szinte csak...
(Kb) kozepes meretu a kutya ugy kell elkezelni :D
A szabálykönyv szerint úgy fogalmaznak, hogy kb. 15 lépés, mindkét rövid oldalra ez van megfogalmazva, ahogy az sincs meg, hogy a második hátraarc után mikor állsz meg. Egyesek tudni vélik, hogy 5 lépés után, de ezt az FCI vizsgaszabályzat nem szabályozza. Ellenben...
Mekkora letrecet csináljak neki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!