Kényszerevő kutyával mit lehet kezdeni? Ami mindent megeszik, azt is ami nem lenne ehető?

válasza:Kell egy "gazdi", akit tisztel és akire hallgat, aki szereti a kutyát, és aki hajlandó vele foglalkozni, csak ő tudja leszoktatni.
Általánosságban ez nem megy.

válasza:

válasza:Egy kutya nem lesz kényszer evő van egy gazdi annak kell megnevelni
Az hogy meg rág mindent otthon is (gondolom a kakit csak az úton) arról egy hétvége alatt is le lehet szoktatni
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában eszi a fügefa leveleit. Hagyjam enni, vagy káros lehet? Az interneten nem találtam semmit...
Ott lehet hagyni, és nem kell félni h megfullad? Nektek mi jött be?
Labdák, gumijátékok ,kötelek és társai kilőve. Miért van ez?
Kacsa oké, liba oké, disznó oké, csirke oké, bárány oké, tehén oké, kutyát miért nem eszünk? Miben más egy csirke mint egy kutya? Az nem hozza vissza a labdát?
Tudom, hogy már lerágott csont, meg majd jönnek az olyan beszólások, hogy: "akinek nincs pénze rá, ne tartson kutyát" szöveg, de én azért teszek egy próbálkozást. Kb. 7-9 ezer/15 kg-ra gondoltam max. árban. Nagyon sokfélét találtam, csak hát kérdés, hogy melyik éri...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!