Igaz, hogy a drótszőrű/szálkás szőrű kutyáknak alig hullik a szőrük? Rövidszőrűekhez képest?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az előző gazdi mindig nyíratta és már nem nő a szőre olyanra, hogy trimmelni lehessen. Így nyárra tavaly kozmetikában lenyírták, idén szeretném magam csinálni. Sajnos nem tudom milyen gépet vegyek, volt itthon egy no name, de az nem vitte. Beruháznék egy nyíróra, max....
Szárazzal szeretném etetni
Sziasztok.Vizsla kutyust szeretnék,mindenkèpp drótszőrűt,majd ha eljön a megfelelő idő,viszont addig fel szeretnèk kèszülni ès ehhez az elsődleges szempont,hogy tisztában legyek a kennelekkel ès hozzávetőleges áraikkal.Tudnátok nekem segíteni ebben? Köszönöm
Amivel eddig itthon nyírtam, az elromlott. Sima emberi borotva volt, nem valami hatásos. Foxi szőrét alig vitte. Ki milyet ajánl? Maximum tízezer forintig. Köszönöm. (Kozmetikus nem vállal trimmelést, és nem is nő trimmelhető állapotba a szőre, csak a lábán. Azt én...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!