Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz, hogy a drótszőrű/szálkás...

Igaz, hogy a drótszőrű/szálkás szőrű kutyáknak alig hullik a szőrük? Rövidszőrűekhez képest?

Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tudományos magyarázatom nincs rá, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy igaz. Volt magyar vizslám, most szálkásszőrű tacskóm van, ég és föld a különbség. A tacskómnak alig hullik a szőre, csak elvétve találok a lakásban néhány szálat. A vizslámnál minden tele volt szőrrel: a bútorok, a padló, a ruháim...
2024. máj. 25. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Valóban sokkal kevésbé, de attól még hullik valamennyi
2024. máj. 26. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Milyen nyírógépet ajánlotok drótszőrű foxi nyírásához?

Az előző gazdi mindig nyíratta és már nem nő a szőre olyanra, hogy trimmelni lehessen. Így nyárra tavaly kozmetikában lenyírták, idén szeretném magam csinálni. Sajnos nem tudom milyen gépet vegyek, volt itthon egy no name, de az nem vitte. Beruháznék egy nyíróra, max....

Fajtatiszta,drótszőrű vizsla kutyusok,megbízható kennelből milyen áron mozognak??

Sziasztok.Vizsla kutyust szeretnék,mindenkèpp drótszőrűt,majd ha eljön a megfelelő idő,viszont addig fel szeretnèk kèszülni ès ehhez az elsődleges szempont,hogy tisztában legyek a kennelekkel ès hozzávetőleges áraikkal.Tudnátok nekem segíteni ebben? Köszönöm

Melyik a legjobb kutyanyíró gép? Drótszőrű foxinak.

Amivel eddig itthon nyírtam, az elromlott. Sima emberi borotva volt, nem valami hatásos. Foxi szőrét alig vitte. Ki milyet ajánl? Maximum tízezer forintig. Köszönöm. (Kozmetikus nem vállal trimmelést, és nem is nő trimmelhető állapotba a szőre, csak a lábán. Azt én...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!