Használhat még így?
Kutyusom kinti-benti kutya. Sajnos összeszedett bolhákat ami miatt spot-ont adtam neki, ami kb 3 hónapra véd. Kutyusomnak van egy fedett kutyaháza is, ami szigetelt a hidegtől. Tegnap raktam rá a spot-ont, de tegnap este szakadt az eső, szóval nem tudom, hogy a hatékonysága csökkent-e. Mivel mikor ma felkeltem akkor azt láttam, hogy a kutyám nagyon vakarózik.
Mennyi idő alatt lehet észrevenni, hogy a spot-on hat?

válasza:

válasza:A spot on elsősorban megelőzésre jó, kiírtásra nem. Leginkább azért, mert a bolhák elég sokáig életben maradnak gazdatest nélkül is, szóval pl a kutyaházából simán visszafertőzi magát a kutya.
Bolhairtó kellene, a kutyára is, meg speciális bolhairtó a házára, párnájára, bármije van. A házban is lehetnek bolhák, ahol feküdni szokott, azt is irtószerezni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Vénába adta, először egy tejszínű injekciót, utána pedig egy átlátszó, kicsit kékes injekciót. Nem várt a 2 között semennyit. Fél perc alatt elment...
Van olyan krém egy átlagos háztartásban, piperetáskában ami megfelelő mancsápolásra, s nem káros a kutyának?
Egyik cikkben azt írják, "Budapestre is jön a kutya-országbérlet", a másikban meg azt, hogy ez csak a vonatokon, volánon és héven használható. Tudtok valamit arról, hogy mi az igazság? És hogy ha az új kutya országbérlet 1890 ft, akkor a Budapest kutyabérlet marad 5500?
Ilyen van itthon, én ezt használom, azt hittem van itthon még kutyasampon, de nincs. Belefetrengett valami nagyon büdösbe...
Lett egy 2 honapos huskynk, szeretnenk minel hamarabb kiszoktatni az udvarra, nagyon elenk, eroteljes, jatekos kutyus. Egyenlore a teraszra van zarva de 1000nm az udvar, ott egesznap szaladgalhatna de mindenkepp biztosra mennenk kerites ugyileg! Kerdes hogy hany honapos kortol alkalmazhato?
Szeretném ha olyan helyre kerülne, ahol tènyleg megbecsülik, mert én ugyanezt tettem velük.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!