Az utcán akárhányszor sétáltatjuk a kiskutyusunkat, több ember is odajön és lehajol, majd elkezdi simogatni… Na, igazából ezzel az a problémám, hogy hiába kedvesen jönnek oda, de nagyon zavar. Tudom, egy simitől nem fog meghalni, de baromi zavaró mikor meg sem kérdezik (sőt, kb. soha) és tapicskolják. Sokszor az a “kifogás”, hogy pici még és harap. De ezt hiába mondjuk, az emberek annyival letudják, hogy “nem baj, kicsike és nem fáj a harapása”. Volt olyan is, aki a gyereke ropijából vagy gumicukrából (vagy mit tudom én, mi volt az) akart adni, de akkor határozottan mondtam, hogy NEM. Ez a személy konkrétan fel is kérdezett, hogy mégis miért nem adhat a lánya a gumicukrából a kutyának…ilyen eleve, hogyan fordulhat meg valaki fejében? Nem akarok tahó lenni az emberekkel, csak is amiatt, mert tényleg nagyon kedvesen jönnek oda. Ti mit szoktatok ilyenkor tenni?
"Ez a személy konkrétan fel is kérdezett, hogy mégis miért nem adhat a lánya a gumicukrából a kutyának"
Mert én sem kínálom a lányát kutyakajával.
febr. 13. 01:46
22/39 anonim válasza:
Panelban nem való kutya
febr. 13. 05:58
23/39 anonim válasza:
Legyél nyugodtan tahó. Ő se adta meg a tiszteletet, hogy megkérdezzen, hanem eleve úgy volt vele, hogy ez neki jár.
Neked meg jogod van nemet mondani (ami önmagában egy teljes mondat, nem kell indokolni) akkor is, ha a másik megkérdezte, és a kutya is szereti az idegeneket.
Én simán "bunkózom", hogy eeesetleg meg lehetne kérdezni a gazdit.
febr. 13. 07:50
24/39 anonim válasza:
Hivatalosan nézve, a kutya a te tulajdonod.
Te se mennél oda valakihez, aki épp a legújabb iPhone-t tartja a kezében, hogy "úúú de jóóó, hadd tapicskoljam egy kicsiiiit!"
febr. 13. 08:31
25/39 A kérdező kommentje:
#14 A mi kutyánk kiskora óta arra (is) lett nevelve, hogy idegenekre nincs ugrabugra, sem semmi más. Azt gondolom, hogy az aki felelős gazda, ezeket mind megtanítja.
#15 Bolhazsák? A kutyánk tisztább, mint te angyalom…
#19 Pesttől nagyon-nagyon messze élünk.. vagy, esetleg csak pesten engedélyezett a kutyatartás?!
Többieknek köszi a válaszokat! :)
febr. 13. 10:52
26/39 anonim válasza:
de gondolom lakásban tartod és a tömegbe viszed sétálni
febr. 13. 12:37
27/39 anonim válasza:
Fú, velem is előfordult rám sokszor, hogy kérdezés nélkül elkezdik tapizni a kutyámat. Finoman elszoktam húzni a pórázzal a kutyát. Én mondjuk nem engedem, hogy tapizzák a kutyám. Ki tudja mit fogdostak előtte?? Pont lesz@rom, hogy ki mennyire barátságos. Ne tapizza a kutyám. Főleg, hogy puszilgatni is szoktam a kis buksiját.
febr. 13. 14:05
28/39 A kérdező kommentje:
Mi az összefüggés?
febr. 13. 17:27
29/39 anonim válasza:
hát a nagy számok törvénye szerint természetes, hogy a tömegben sokan meg akarják simogatni ha cuki. ha zavar kerüld el őket. vagy vagánykodni akarsz vele?
febr. 13. 18:33
30/39 anonim válasza:
27 - jézus, még az is lehet, hogy a seggüket nyalogatták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!