Ezt a Friskies nedves kutyatápot adhatom a 4,5 hónapos drótszőrű foximnak?
Azt írja felnőtt kutyatáp.
Nem tudom az enyém annak minősül-e, súlya 5 kg körül lehet (2 hete 4 kiló 70 deka).
Igazából a második képen szereplő adagolási ábrát abszolút nem értem.
Annak megértésében (és a felmerült kérdések megválaszolásában) segítenétek kérlek?

válasza:Dobd ki inkabb a kukaba es vegyel egy normalis minosegu tapot.
Ez gagyi.

válasza:zooplus weboldalt nezd meg
A premiumokat. Van jobb minoseg. Es minel jobb annal kevesebb kell belole. Jobban megeri. A csomagolasok hatoldalan mindig rajta van az etetesi utmutato.

válasza:De elmagyarázná nekem valaki a fenti etetési útmutatót? 2. kép
Nem értem mik azok az x2 x7 számok meg x2+80g

válasza:

válasza:#7: Akkor ezt a zacskós Friskiest majd ráér 1 éves korától odaadni neki? Vagy mikortól?
Nyilván nem akarom, hogy a kukában végezze. Még februárban vettem meg a tenyésztő ajánlására amikor elhoztuk a kölyköt, de nem mondta (vagy nem tudta?), hogy ez felnőtt kutyáknak lehet adni.

válasza:10-12 hónapos korától lehet neki felnőtt kutyának való tápot adni. Ez a tasakos kiszerelés szerintem sem éri meg hosszú távon és nem is jó minőségű. Ettől független nem hiszem h ha megeszi ezt a pár zacskót, bármi baja lenne, szval nyugodtan add neki majd. Hosszabb távon viszont célszerű lenne minőségibb tápot keresni neki.
A képen lévő etetési útmutató szerint ha csak ezt a nedves tápot kapja akkor 1nap alatt egy 5kgos kutyának 7zacskó, egy 10kgosnak 11zacskó, egy 25kgosnak 19zacskó kéne. Ha emellett kap száraz tápot is akkor 5kgosnak 2zacskó ilyen+80g száraztáp, 10kgosnak 4 zacskó + 115g száraz, 25kgosnak 7 zacskó + 220g száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!