Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt a Friskies nedves kutyatáp...

Ezt a Friskies nedves kutyatápot adhatom a 4,5 hónapos drótszőrű foximnak?

Figyelt kérdés

Azt írja felnőtt kutyatáp.

[link]

Nem tudom az enyém annak minősül-e, súlya 5 kg körül lehet (2 hete 4 kiló 70 deka).

Igazából a második képen szereplő adagolási ábrát abszolút nem értem.

Annak megértésében (és a felmerült kérdések megválaszolásában) segítenétek kérlek?

[link]

2025. júl. 5. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Dobd ki inkabb a kukaba es vegyel egy normalis minosegu tapot.

Ez gagyi.

2025. júl. 5. 12:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani egy olyat ami ennél nem drágább?
2025. júl. 5. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

zooplus weboldalt nezd meg

A premiumokat. Van jobb minoseg. Es minel jobb annal kevesebb kell belole. Jobban megeri. A csomagolasok hatoldalan mindig rajta van az etetesi utmutato.

2025. júl. 5. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Ez tenyleg nem jo sajnos. Persze a semminel jobb. A gyerekeim is megeszik a konzerv loncshusbol keszult spagettit ha nincs penzunk.
2025. júl. 5. 12:21
 5/10 A kérdező kommentje:

De elmagyarázná nekem valaki a fenti etetési útmutatót? 2. kép

Nem értem mik azok az x2 x7 számok meg x2+80g

2025. júl. 5. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5 kilós kutyának napi x7 tasak VAGY x2 tasak +80gramm száraz, nekem utóbbi szimpatikusabb, én is adok ilyesmit, de csak feltétnek reggel-este 1-1 tasakot+vizet a tápra.
2025. júl. 5. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A tied még kölyök nem felnőtt. Plusz nem éri meg neki ez a tasakos. 3 nap alatt oda is adod neki így veheted is az újabb dobozzal. Így egy hónapban kidobsz erre kb 80 ezer forintot ha csak ezzel akarod etetni. Azt nem írtad van e más is. De egyébként kölyök száraztáp és jóval olcsóbban kijönnél.
2025. júl. 5. 13:32
 8/10 A kérdező kommentje:

#7: Akkor ezt a zacskós Friskiest majd ráér 1 éves korától odaadni neki? Vagy mikortól?

Nyilván nem akarom, hogy a kukában végezze. Még februárban vettem meg a tenyésztő ajánlására amikor elhoztuk a kölyköt, de nem mondta (vagy nem tudta?), hogy ez felnőtt kutyáknak lehet adni.

2025. júl. 5. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

10-12 hónapos korától lehet neki felnőtt kutyának való tápot adni. Ez a tasakos kiszerelés szerintem sem éri meg hosszú távon és nem is jó minőségű. Ettől független nem hiszem h ha megeszi ezt a pár zacskót, bármi baja lenne, szval nyugodtan add neki majd. Hosszabb távon viszont célszerű lenne minőségibb tápot keresni neki.

A képen lévő etetési útmutató szerint ha csak ezt a nedves tápot kapja akkor 1nap alatt egy 5kgos kutyának 7zacskó, egy 10kgosnak 11zacskó, egy 25kgosnak 19zacskó kéne. Ha emellett kap száraz tápot is akkor 5kgosnak 2zacskó ilyen+80g száraztáp, 10kgosnak 4 zacskó + 115g száraz, 25kgosnak 7 zacskó + 220g száraz.

2025. júl. 5. 16:56
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi így már érthető
2025. júl. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!