Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt a Friskies nedves kutyatáp...

Ezt a Friskies nedves kutyatápot adhatom a 4,5 hónapos drótszőrű foximnak?

Figyelt kérdés

Azt írja felnőtt kutyatáp.

[link]

Nem tudom az enyém annak minősül-e, súlya 5 kg körül lehet (2 hete 4 kiló 70 deka).

Igazából a második képen szereplő adagolási ábrát abszolút nem értem.

Annak megértésében (és a felmerült kérdések megválaszolásában) segítenétek kérlek?

[link]

2025. júl. 5. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Dobd ki inkabb a kukaba es vegyel egy normalis minosegu tapot.

Ez gagyi.

2025. júl. 5. 12:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani egy olyat ami ennél nem drágább?
2025. júl. 5. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

zooplus weboldalt nezd meg

A premiumokat. Van jobb minoseg. Es minel jobb annal kevesebb kell belole. Jobban megeri. A csomagolasok hatoldalan mindig rajta van az etetesi utmutato.

2025. júl. 5. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Ez tenyleg nem jo sajnos. Persze a semminel jobb. A gyerekeim is megeszik a konzerv loncshusbol keszult spagettit ha nincs penzunk.
2025. júl. 5. 12:21
 5/10 A kérdező kommentje:

De elmagyarázná nekem valaki a fenti etetési útmutatót? 2. kép

Nem értem mik azok az x2 x7 számok meg x2+80g

2025. júl. 5. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5 kilós kutyának napi x7 tasak VAGY x2 tasak +80gramm száraz, nekem utóbbi szimpatikusabb, én is adok ilyesmit, de csak feltétnek reggel-este 1-1 tasakot+vizet a tápra.
2025. júl. 5. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A tied még kölyök nem felnőtt. Plusz nem éri meg neki ez a tasakos. 3 nap alatt oda is adod neki így veheted is az újabb dobozzal. Így egy hónapban kidobsz erre kb 80 ezer forintot ha csak ezzel akarod etetni. Azt nem írtad van e más is. De egyébként kölyök száraztáp és jóval olcsóbban kijönnél.
2025. júl. 5. 13:32
 8/10 A kérdező kommentje:

#7: Akkor ezt a zacskós Friskiest majd ráér 1 éves korától odaadni neki? Vagy mikortól?

Nyilván nem akarom, hogy a kukában végezze. Még februárban vettem meg a tenyésztő ajánlására amikor elhoztuk a kölyköt, de nem mondta (vagy nem tudta?), hogy ez felnőtt kutyáknak lehet adni.

2025. júl. 5. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

10-12 hónapos korától lehet neki felnőtt kutyának való tápot adni. Ez a tasakos kiszerelés szerintem sem éri meg hosszú távon és nem is jó minőségű. Ettől független nem hiszem h ha megeszi ezt a pár zacskót, bármi baja lenne, szval nyugodtan add neki majd. Hosszabb távon viszont célszerű lenne minőségibb tápot keresni neki.

A képen lévő etetési útmutató szerint ha csak ezt a nedves tápot kapja akkor 1nap alatt egy 5kgos kutyának 7zacskó, egy 10kgosnak 11zacskó, egy 25kgosnak 19zacskó kéne. Ha emellett kap száraz tápot is akkor 5kgosnak 2zacskó ilyen+80g száraztáp, 10kgosnak 4 zacskó + 115g száraz, 25kgosnak 7 zacskó + 220g száraz.

2025. júl. 5. 16:56
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi így már érthető
2025. júl. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

SOS! Szüleim 60 ezerért akarnak drótszőrű foxi kiskutyát venni. Nem tudom, hogy szaporító-e vagy sem, de szüleimnek ez a kérdés eszükbe se jutott....

Nem törzskönyvezett. Az ára 60 ezer+oltások. Szüleim 60 felett vannak (én 30), hobbicélból, lelkitársnak akarnak kutyát venni, de totál nem értenek hozzá. Szerintük semmi baj nincs vele és apám azzal érvel, hogy ez egy családi háznál született két kiskutya (az...

Airedale-Terrier és Drótszőrű-Magyar-Vizsla keverékeket szzoktak tenyészteni Magyarországon? És ha igen hol találhatnék?

Nagybátyámnak amikor kicsi voltam volt egy emilyen fekete keveréke. És mivel a család mostani kutyája sajnos tapossa az öregség útjának végét egyetértettünk a családdal hogy ideje lenne beszerezni egy kölyköt. Én nagyon szerettem azt a kutyát de sajnos ő már elhunyt...

Milyen nyírógépet ajánlotok drótszőrű foxi nyírásához?

Az előző gazdi mindig nyíratta és már nem nő a szőre olyanra, hogy trimmelni lehessen. Így nyárra tavaly kozmetikában lenyírták, idén szeretném magam csinálni. Sajnos nem tudom milyen gépet vegyek, volt itthon egy no name, de az nem vitte. Beruháznék egy nyíróra, max....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!