Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Airedale-Terrier és Drótszőrű-...

Airedale-Terrier és Drótszőrű-Magyar-Vizsla keverékeket szzoktak tenyészteni Magyarországon? És ha igen hol találhatnék?

Figyelt kérdés

Nagybátyámnak amikor kicsi voltam volt egy emilyen fekete keveréke.

És mivel a család mostani kutyája sajnos tapossa az öregség útjának végét egyetértettünk a családdal hogy ideje lenne beszerezni egy kölyköt.

Én nagyon szerettem azt a kutyát de sajnos ő már elhunyt évekkel ezelőtt de nagyon szeretnék egy "klón"-t beszerezni.

2024. jún. 3. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Alapvető hiba, ha "klónt" keresel, a kutyáknak is van egyéniségük, szinte kizárt, hogy "klónja" legyen.

Az sem jellemző, hogy szándékosan pároztatnak két különböző fajtát, vagy fajta jellegű kutyát, "badászbaleset" eredménye lehetett, hisz mindkét fajta viszonylag ritka (a drótos magyar vizsla is).

Nagyon sok keverék kutya is születik, de arra szűkiteni a keresést, hogy milyen ősei vannak, voltak, szinte értelmetlen.

2024. jún. 4. 06:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Mutatsz róla képet?
2024. júl. 27. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Majd nagybátyámtól holnap talán kérek róla egyet ha van neki.
2024. okt. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Rövidszőrű skót juhászt (collie smooth) tenyészt valaki Magyarországon?

Elgondolkodtam,hogy a sok bodros szőrű kutya után egy sima szőrűre váltanék. De maradnék a juhászoknál. Nagyon tetszik ez a fajta már régóta. Magyarországon tenyésztik? Vagy mindenképpen külföldre kell mennem érte? Szín igazából mindegy. Az arany is szép, a fekete és...

Magyarországon melyik a legjobb border collie kennel?

Kb. másfél év múlva szeretnék egy red merle kan kiskutyát, agilityzni és hobbi célra. Most egy mentett, 8 hónapos border collie kislányom van. Vele is agilityzni készülünk, természetesen majd csak, ha abban a korban lesz. Nagyon megtetszett a red merle szín....

Magyarországi skót terrier tenyésztőkről szeretnék érdeklődni, mi a tapasztalat a kennelekről?

Elgondolkoztunk a családommal, hogy lassan szeretnénk egy kiskutyát vásárolni. Gyerekkoromból nagyon szép emlékeim vannak róla, ezért skót terrier (Aberdeen,scottie) is felmerült, több másik fajta mellett. Azért a szép emlékek dacára, szeretnénk körültekintően dönteni...

Magyarországon vannak amerikai pitbull terrier tenyésztők?

Főként nyugat-magyarországi tenyésztők érdekelnének. Őrző-védő feladata lenne a mi mostani kutyánkhoz hasonlóan, de őt még évekkel ezelőtt Kelet-Magyarországon szereztük.

Kisspitz tenyésztők Magyarországon?

Ezeket a kenneleket nézegettem eddig: Bán-Boncida kennel Szabóvári Ad- Astra kennel Van esetleg köztetek olyan, aki vásárolt már tőlük kutyát? Mik a tapasztalataitok? Tudnátok még ajánlani megbízható kisspitz tenyésztőket? Illetve tudnátok tanácsot adni, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!